Ugrás a fő tartalomra

"Nem a biznisz része vonz a zenének". - Új közreműködéssel jelentkezett EDEM

Ahogy arról decemberben már írtam, amíg Tóth Ádám, EDEM a korábbi években legtöbbször a háttérben munkálkodott, szerzőként, gitárosként és producerként,  az utóbbi időben egyre bátrabban kerül előtérbe előadóként is. EDEM 2020 utolsó hónapjában a Rab vagyok-kal, egy félresikerült szerelem, kapcsolat témáját feldolgozó kooperációval rukkolt elő AmaGali és YOUNG G oldalán. Ebben az együttműködésben annyira egy hullámhosszra került AmaGalival, hogy a napokban egy új közös anyagot hoztak Elfújta a szél címmel.

"AmaGalival már évek óta ismerjük egymást, barátok vagyunk. Sok dalt írtunk együtt, másoknak is. Leginkább az motivál engem, minket, hogy minőséget, jót készítsünk, nem a biznisz része vonz a zenének. Kicsit mélyen büszke is vagyok arra, hogy még mindig, és valószínűleg örökre szerelemként élem meg az alkotást, a zenét, bármilyen műfaj is legyen az. Szerintem ettől tud őszinte lenni, tényleg olyan, amilyet szeretne az ember." - kezdte a BSIDE-nak EDEM. 
"Jó hangulatban telt a stúdió munka és a forgatás is. Imádom a klipforgatásokat, leginkább az előtte lévő kreatív ötletelést. Egy fotóstúdióban forgattunk hosszú órákon keresztül. Fárasztó volt, de megérte. Próbáljuk ebben is a minőséget képviselni, ebben segítségünkre volt a VKcinema, Vida Konrád és Jávor Attila. Reméljük, hogy szeretni fogják a hallgatók ezt a munkánkat." - tette hozzá.

Zene: EDEM, AmaGali
Szöveg: EDEM, AmaGali
Produced by, felvétel, mix, master: EDEM
Basszusgitár: Gudics Martin

Klip: Vida Konrád, Jávor Attila, Vkcinema