Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Reményt ad Rico, Miss Mood és T.Danny közöse

Kirobbanó dallal érkeznek a trending listák örökös ostromlói, hiszen Rico és Miss Mood, valamint T.Danny neve garancia a sikerre. A hármas ezúttal egy lenyűgöző kollaborációban találkozik: Dóri gyönyörű hangja és Rico, valamint T.Danny ütős rapbetétei parázsként izzanak a dallamos zenei alapon. A fülbemászó dalszöveg a világban uralkodó bizonytalanságra reflektál és üzenetként szolgál, hogy sose adjuk fel a reményt.

„Örök optimista emberként mindig is feladatomnak éreztem pozitív energiát adni át a zenén keresztül. Ezzel a dallal szeretnénk tartani a lelket az emberekben, és üzenni: nincsenek egyedül”- vallja az énekesnő, Miss Mood, vagyis Dóri. „Az elmúlt 12 hónap nem csak minket, és nem csak a hazánkat, hanem az egész világot érinti. Most ez kívánkozott ki, ez a helyzet szülte a legújabb dalunkat”- tette hozzá Rico, vagyis Erik.

T.Danny két éve üstökösként robbant be a zenei szcénába, több tízmilliós lejátszást generáló dalait falja a közönség. A pop-rap páros, vagyis Rico és Miss Mood már régi motorosok, a duó 2016-ban robbantotta fel a YouTube-ot és a streaming szolgáltatókat Vihar című remekkel, ami már több, mint 30 millió megtekintésnél jár. Szerzeményeiket nem csak a rajongók, hanem a szakma is imádja, de még közel sem fogytak ki az ötletekből.

„Számunkra sokkal fontosabb a minőség, mint a mennyiség! Rengeteg ötletünk pihen a fiókban, de sosem azért nyitjuk ki, hogy valami legyen már”- részletezi Erik.

A rendhagyó felállás nem véletlen, hiszen Erik korábban már dolgozott Danival, így adta magát az ötlet, hogy ezúttal hármasban mutassák meg, mire képesek. A csapat összeszokottan dolgozott, gördülékenyen haladtak, a minőségre pedig nem lehet panasz, hiszen a dal zenei producere SMiTHMUSiX volt, aki a legsikeresebb hazai produkciókban már bizonyított.

Lyrics, Rap, Vocal: Rico, Miss Mood, T.Danny
Produced, Mix & Master: SMiTHMUSiX
Recorded: Kinx Studio
Írta és rendezte: Vaszil Erik, Mező Dorottya
Kamera: LehoDanel, Horváth Csaba
Vágás, VFX: LeHoDaNel, Horváth Csaba
Fényelés: Horváth Csaba

Forrás: Magneoton