Ugrás a fő tartalomra

PREMIER: Első önálló szerzeményével jelentkezik BariLaci

A fiatal énekes neve ismerősen csenghet, hiszen Bari Lacit 12 éves korában ismerhették meg a nézők, Az ének iskolája című produkcióban, ahol egészen a végső döntőig menetelt. 

Laci az elmúlt 8 évben tanult, képezte magát, most pedig készen áll arra, hogy a zeneiparban bizonyítson. „Nagy utat jártam be az első médiaszereplésem óta, amit akkor nagyon élveztem, viszont a szüleim azt mondták: első a tanulás. A Miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnáziumban dzsesszzongoristaként végeztem. Azóta pedig pedagógusasszisztensként dolgozom és tanítom a gyerekeket, akiket imádok. Hihetetlen fejlődésen mennek keresztül”- meséli az énekes, aki most először jelentkezik saját szerzésű dallal. 

A Féltelek éppen olyan, mint maga a dalszerző: lírikus, kedves, őszinte és hihetetlenül mély emóciókat tartogat. A féltés érzése fogalmazódik meg a dalban, ami nem a szerelemről, sokkal inkább egy óvó érzelemről szól. „Itt nem egy kapcsolatban lévő párról, hanem egy szakítás utáni féltésről van szó, amiben már a szerelem nincs jelen”- teszi hozzá BariLaci. 

 A Féltelek bejutott a DAL 2021 legjobbjai közé, így hamarosan élő adásban is elkápráztatja majd a kiváló hangú énekes srác a nézőket. BariLaci már egész kiskorában közel került a zenéhez és ez a kapcsolat máig kitart, hiszen 6 éves korában már zeneiskolában kezdett, tanult klasszikus és jazz zenét, de több műfajban is bontogatta a szárnyait. Kedvenc hangszere a zongora, ami a Féltelek-ben is óriási hangsúlyt kap.


Forrás: Magneoton