Ugrás a fő tartalomra

PREMIER: A Casablanca 2021-es kiadására állt össze Kökény Attila és Zséda

A páros egy power balladával jelentkezik, ami fülbemászásával könnyedén elrabolhatja a szerelmes hangulatú zenére vágyók szívét.
A dalhoz készült klip a világ méltán legromantikusabb filmjének, a Casablancának híres jeleneteit idézi meg. Akárcsak a klasszikus mozi, így a dal is egy olyan párról szól, akik sosem lehetnek igazán együtt. Mi lehet romantikusabb, édesebb és fájdalmasabb egy be nem teljesült szerelemnél?

„A Casablanca sohasem lesz régi vagy poros, ahogyan a szerelem sem lesz az soha. A Hello különös helyet foglal el a szívemben. Egyrészt,mert zeneileg egy érdekes variáció egy korábbi témára – Zséda rajongók fel is fogják fedezni mire gondolok – másrészt mert ez a dal a szerelem egy régi-modern feldolgozása egyszerre. És akárhogy is múlik az idő, ahogyan a Casablancában elhangzik „Párizs örökre a miénk marad.“ – nyilatkozta Zséda a dal kapcsán. 

A Hello-ról Kökény Attila is megosztotta érzéseit. „Imádtam a dal születésének és a forgatásnak is minden percét. Zsédával énekelni az örök fiatalság érzését hozza el számomra. A szerelem énekesnőjével a szerelemről énekelni nagy boldogság.” – mondta el Kökény Attila.

Zene: Létray Ákos
Szöveg: Hujber Szabolcs, Zsédenyi Adrienn, Valla Attila
Zenei producer, hangszerelés, programozás: Moldvai Márk
Gitár: Jeli András
Énekfelvétel: Mazán Attila
Mix, Master: Vígh Arnold, Moldvai Márk
Videó: steve.hola
Forrás: Magneoton