Ugrás a fő tartalomra

ONLINE PREMIER: Irritál, hogy szeretted megváltozott? Akkor a Tha Shudras újdonságát nagyon élni fogod

A trip hop, dub, minimal techó, nu metal, és dzsesszes elemekkel is dolgozó, önmagát 2011-ben zenekar-performansznak felcímkéző Tha Shudras tavaly olyan anyagokkal rukkolt elő, mint az Érzés, a Falevelek, a Varázsige, az Ég a gyertya, vagy éppen a Ki a gonoszabb. A formáció most megjelenő újdonsága azt a helyzetet vázolja fel, amikor egy általunk kedvelt, szeretett személy egy az életébe újonnan érkező karakter miatt (aki akár lehet a párja, a barátja, vagy a kollégája) szinte teljesen megváltozik, úgy is mondhatjuk, hogy kifordul önmagából. 


"Már kamaszkorunkban is tapasztaltuk, hogy mikor bekötik a fejét egy barátnénknak, rögtön kevésbé leszünk fontosak. Olyant is észrevehettük már, hogy csak belénk akarták látni ezt. Például az elején demoban van a kapcsolatotok. Már fél éve együtt vagytok, mire coming outoltok, aztán a felvállalás pillanatától rögtön jönnek a 'Nem voltál ilyen' megjegyzések... Pedig már 9 hónapja is ilyen vagy, csak eddig nem vették észre, nem volt mire, kire fogni." - árulta el a BSIDE-nak Trap kapitány.

Nem voltál te ilyen-hez forgott klipet a srácok egy televíziós felvétel kulisszái mögött vették fel, arra készülve, hogy az akkor már sejtetett világjárvány második hulláma miatt később nem tudnak majd forgatni. 

Ének: Trap kapitány AKA FMaN
DJ+SoundPack: Mechanic Man
Dob: Soul Man
Basszusgitár: Mirror Man
Gitár: Intermauz
Dal, felvétel & mix, master: Freddie Shuman
Szöveg: Molnár Tibor Attila

szerző: nikiahatos