Ugrás a fő tartalomra

Megérkezett bongor albuma

A dupla klippremier után nem is lehetne tökéletesebb folytatás, megjelent a rapID győztes Körök című albuma. 
Bongor nem először veszi le a lábáról a műfaj kedvelőit, hiszen szeptemberben kisült a színész-rapper kenyere. A péknek állt szerző klipje óriásit ment a YouTubeon, a kommentelők azóta sem bírnak magukkal. Novemberben tovább folytatta a menetelést, és mindenkit bepörgetett Körhinta című dalával, amiben derűre ború jön, de amolyan humorosan, őszintén, bongorosan.

Január 21-én egy dupla premierben két újabb tracket villantott, a szókimondó Paralel, ami mellett ismét nem tudtak szó nélkül elmenni a hallgatók, és a mélyenszántó 98/20 vitte el kispénteket. A két klip után pedig már tűkön ültünk, hogy mit tartogathat még az album, jelentjük, az első pillanatától az utolsó másodpercéig mesterművet.

Bongor gondoskodott róla, hogy a megismert dalok mellett az új szerzemények pörgetésével se tudjunk leállni, Pámer Csillával közös Klíma azonnal rabul ejt, hogy aztán a Fogócska sorai közt együtt sírjunk-nevessünk, és ez még csak az első három track. A korongra felkerült két angol nyelvű szerzemény is, az albumzáró Jackpot pedig egyenesen telitalálat lett!


Forrás: Magneoton