Ugrás a fő tartalomra

Fonogram 2021: péntek éjfélig lehet nevezni!

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2021-ben ismét megrendezi a tavaly tavasszal online formában debütált Fonogram-nap nevű eseményt, a zenészek és a hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét. A zene nem áll meg: a Fonogram - Magyar Zenei Díj idén 18+1 kategóriában újra gazdára talál!

Január 22. péntek éjfélig tart a nevezési időszak! Az albumok és hangfelvételek a www.fonogram.hu/nevezes oldalon nevezhetők - a műfajok nagyon széles skáláján, összesen 18 kategóriában.

• A Fonogram - Magyar Zenei Díjra természetesen nemcsak kiadók által gondozott megjelenések, hanem szerzői kiadású albumok és hangfelvételek is nevezhetők.

• Nem szükséges, hogy a benevezett előadónak teljes albuma legyen; amennyiben ilyennel nem rendelkezik, de az előző két naptári évben, azaz 2020-ban vagy 2019-ben hangfelvétel(eke)t készített, úgy az egy vagy több önálló hangfelvétel is nevezhető.

• Fontos: az előző évi szavazás során az öt jelölt közé került hangfelvételek nem nevezhetők újra, nem nevezhetők továbbá korábban megjelent hangfelvételekből összeállított válogatásalbumok.

A nevezések határideje: 2021. január 22. péntek 23:59