Ugrás a fő tartalomra

Tóth Ádám, EDEM: "Annyira egy hullámhosszra kerültünk, hogy ebben még benne van a folytatás". Itt a klip

Tóth Ádám korábban legtöbbször a háttérben munkálkodott, szerzőként, gitárosként és producerként is több dalt köszönhetünk neki.
Az utóbbi időben egyre bátrabban kerül előtérbe, erre jó példa a Cserpes Laurával közös Változás.

Ha nézel tévét, ismerős lehet számodra többek között a Megasztár ötödik szériájából, A DAL-ból, de zenélt Sebestyén Balázsék Gyertek át szombat este műsorában, valamint Garami Gáborral közösen a NőKomment című talkshowban. Feltűnt, feltűnik olyan produkciók zenekaros felállásában, mint Pápai Joci, vagy éppen az egykori Kállay Saunders Band, továbbá bizonyít Cserpes Laura, Oláh Gergő, Mario, valamint Herceg dalaiban, slágereiben is.

Tóth Ádám immáron EDEM név alatt előadóként jelenik meg, ennek első lépéseként a minap előrukkolt egy kooperációval, AmaGali és YOUNG G oldalán. A Rab vagyok középpontjában egy félresikerült szerelem, kapcsolat áll, amelyhez klip is forgott, készült Daniel Viet Tung Lê jóvoltából.

"AmaGali és jómagam írtuk ezt a dalt, körülbelül fél évvel ezelőtt. Nagyon szerettük, nagyon hittünk benne, de éreztük, hogy kellene egy rap betét még hozzá. Azt gondolom, sikerült egy nagyon jó partnert találnunk YOUNG G személyében. Zenei producerként adott volt, hogy én hangszereljem meg a dalt, hiszen mi úgy szoktunk dalokat írni, hogy egyből hangszereljük is azt. Ez ad egy löketet nekünk, illetve egy flow-t a dalnak. Szeretek Gusztival dolgozni, vele már több dalon is melóztunk együtt, viszont YOUNG G-vel most volt az első közösködésünk, ami remélhetőleg nem az utolsó. Már készül is a következő anyag ugyanezzel az illusztris társasággal, mert úgy éreztük, hogy annyira egy hullámhosszra kerültünk, hogy ebben még benne van a folytatás." - kezdte a BSIDE-nak EDEM, aki a forgatásról is mesélt.

"Nagyon jó hangulatban telt ez az egy napos forgatás, nagyon élveztem minden percét. Mondhatni, flottul ment, de ettől függetlenül nagyon elfáradtunk a srácokkal, lányokkal. Annyira nyomtuk a füstgépet, hogy minél jobb képet kapjunk, hogy a hotel füstjelzője beindult. Kvázi az egész hotel bömbölt a szirénától, mi pedig belül a pániktól, hogy ezt most hogy állítsuk le. Elég kellemetlen volt, de ezúton is szeretném megköszönni a profi, megengedő hozzáállását, és természetesen a gyönyörű helyszínt a Stories Hotel Budapestnek."- tette hozzá az előadó, producer.

Zene: AmaGali, EDEM
Szöveg: AmaGali, EDEM, YOUNG G
Felvétel, mix, master, produced by EDEM

Operatőr, utómunka: Tungi

szerző: nikiahatos