Ugrás a fő tartalomra

Találj rá! - Patocska Olivér ajánlásai #1

Egy kis dicséret, pozitív visszajelzés, pici szeretet mindig jól esik az embernek. Egy ilyen furcsára sikeredett, sokszor impulzus nélküli esztendő végén pedig pláne sokat jelenthet. Éppen ezért indítom útjára a  Találj rá! című cikksorozatot, amelyben hazai előadók hívják fel a figyelmet olyan pályatársak munkásságára, tehetségére, akik szerintük a jelenleginél nagyobb érdeklődést, tábort érdemelnek. Ebben az első részben OliverFromEarth, avagy Patocska Olivér osztja meg veled véleményét ezzel kapcsolatban.


"Most hirtelen két ember jutott eszembe, akiknek vannak szuper dalaik és ismerem a tehetségüket. Látom a fantáziát bennük. Vannak tehetséges énekesek ezrével, de komplexebb ez a szakma annál, mint hogy csupán dalok, vagy hang alapján tudjak ajánlani új generációt, vagy egy nem ismert, de elismerendő emberekből álló listát. Ha külföldre tekintünk, kettővel könnyebb dolgunk van, mert könnyebb rátalálni a fiatalokra, és az ember is nyitottabb a saját ízlésére, semhogy a mainstream-et kövesse." - kezdte Patocska Olivér. És hogy kiknek a munkásságára hívná fel a figyelmed?

"Benji az ország egyik legfeketébb fehér hangja. Volt szerencsénk együtt dolgozni, van is egy közös dalunk, amit még nem lőttünk ki, majd talán jövőre erre is sor kerül" - árulta el a BSIDE-nak Olivér.


"A másik hang, aki eszembe jutott, az KosziJanka. Tudom, hogy ő rendhagyó, mert tulajdonképpen sikeres előadó, de azt gondolom, hogy ő az, akinek sokkal előrébb kellene énekesnőként tartania. Technikás, különleges a hangszíne, és mindenek előtt őszinte, minden megmozdulása önazonos. Ritkaság itthon." - tette hozzá.


Alaposabban utána néznél Benji, vagy KosziJanka munkásságának?
Látogass el YouTube csatornájukra, vagy kövesd őket Instán!

KosziJanka YouTube / Janka az Instán
Benji YouTube