Ugrás a fő tartalomra

Találj rá! - Miviana ajánlásai #9

Egy kis dicséret, pozitív visszajelzés, pici szeretet mindig jól esik az embernek. Egy ilyen furcsára sikeredett, sokszor impulzus nélküli esztendő végén pedig pláne sokat jelenthet. Éppen ezért indítottam útjára a Találj rá! című cikksorozatot, amelyben hazai előadók hívják fel a figyelmet olyan pályatársak munkásságára, tehetségére, akik szerintük a jelenleginél nagyobb érdeklődést, tábort érdemelnek. Ebben a kilencedik részben Miviana (Audiopoeta, Omega, Zenél az utca) osztja meg veled ajánlásait.

"Az Instagram jóvoltából találtam rá  Thpcmkr-re. Tőle a Wake Up-ot ajánlom és körülbelül a Thpcmkr összest. Megérzéseim, ha nem csalnak, egyre többet fogunk róla hallani nem is olyan sokára. Iszonyat mood és beat. Engem megnyert magának." - kezdte a fiatal énekesnő.

"Ha pedig már tél, akkor nem tudom kihagyni a playlistemből, a számomra egyik legkedvesebb magyar dalszerzőt, előadót, Ohnodyt és a Hideg című dalát. Minden sora önmagáért beszél, a hangszereléssel teljesen levesz a lábamról. Olyan könnyedén görgeti át a szívben zajló vívódásokat egyetlen dallá, hogy valahányszor meghallgatom, éppúgy felkavar, mint  amennyire kisimítja a lelkem. Szívből ajánlom minden álmodozónak." - tette még hozzá Miviana.