Ugrás a fő tartalomra

Találj rá! - CéAnne ajánlásai #8

Egy kis dicséret, pozitív visszajelzés, pici szeretet mindig jól esik az embernek. Egy ilyen furcsára sikeredett, sokszor impulzus nélküli esztendő végén pedig pláne sokat jelenthet. Éppen ezért indítottam útjára a Találj rá! című cikksorozatot, amelyben hazai előadók hívják fel a figyelmet olyan pályatársak munkásságára, tehetségére, akik szerintük a jelenleginél nagyobb érdeklődést, tábort érdemelnek. Ebben a nyolcadik részben CéAnne (PASO, LadányBene 27, Hősök) osztja meg veled ajánlásait.

"A kedvenc magyar zenekarom a Manaky. A tagokkal még tiniként ismerkedtem meg a Reggae Camp-nek köszönhetően. Annyira király zenekar lett belőlük, hogy a legutóbbi, és amúgy zseniális videoklipjüket, dalukat, a Kyana Run Weh-t a nagyjából másfél millió feliratkozóval rendelkező Reggaeville jelentette meg. Most mégis egy régebbi nótát ajánlok nektek, hát mi ez a timing, kérem?!" - kezdte az énekesnő.


"A másik kedvencem egy bitang jó cover band, a Stinky Bugs. Gátos Bálinttal, a zenekar basszerosával a Random Tripen ismerkedtem meg, és már tavaly megszállottan figyeltem az Instagramon az agyeldobós funky őrületet némi retro magyar életérzéssel karöltve. Aztán tegnap pont meghívtak engem is, legjobb kariaji, köszönöm szépen! Itt egy karácsonyi tánc az egyik legjobb magyar énekesnővel, Koszi Jankával." - folytatta.                                                       
                                         

"Végül meg kell említsek még egy feltörekvő, és nem kicsit ígéretes hiphopos bandát, egy 'juj de nagyon jó' énekesnővel. Ők a Gran Canada." - árulta még el CéAnne.