Ugrás a fő tartalomra

PREMIER: Ismét Mr Vasovski oldalán jelentkezik Kollányi Zsuzsi

Újra közös szerzeménnyel rukkolt elő Kollányi Zsuzsi és Mr. Vasovski. A párost a közönség többször hallhatta, láthatta együtt a Vasovski Symphonic színpadi produkcióban, illetve nyáron jelentkeztek Lélegezz című kollabjukkal.

A most megjelent Fohász egy komolyabb hangvételű dal, amellyel egy kis reménysugarat szeretnének csempészni ebbe a másképp alakult évbe. 

"Az idei évben rengeteget tanultam magamról. A legmélyebb érzelmi hullámvölgy, aggodalom és a legcsodálatosabb reményteljes optimizmus is egyaránt jellemezte ezt az esztendőt nekem. De talán a legfontosabb két dolog, amit megerősített bennem ez az időszak, hogy a családnál fantasztikusabb semmi sem lehet, illetve hogy van az a Gondviselés, ami helyettünk tudja a következő lépcsőfokot. Csak bízni kell benne!" - árulta el a Bside-nak Zsuzsi.

„A 'Fohász' a 2020-as évre jellemző általános hangulatot, a korlátozásokkal járó mindennapokat, valamint a jövőnkkel kapcsolatos bizakodást és reményt dolgozza fel. Mindannyiunk élete teljesen felfordult idén, mindenki másképp birkózik meg az élet adta nehézségekkel. Szeretnénk, ha ezzel a zenével erőt adhatnánk másoknak ebben az embert próbáló időszakban, és a refrént közösen énekelve, együtt vonzanánk be a pozitív változást a világba!” – tette hozzá az énekesnő.    

A Fohász-hoz forgott videóban amíg Zsuzsit a karantén rabságában, Mr Vasovskit az elidegenedett városban láthatjuk. Mindketten a maguk módján keresik a fényt, ami átsegítheti őket a nehézségeken. 

Zene: Vasovski Norbert, Ferencz Péter "Peet"
Ének, szöveg: Kollányi Zsuzsi
Mix, Master: Vasovski Norbert
Rendező, utómunka: Makk Vata
Operatőr:
Jónás Jácint
szerző: nikiahatos
Special thanks: Magneoton