Ugrás a fő tartalomra

PREMIER: Akcióklippel, Fáradt lélekkel jelentkezik Curtis

Fél év hallgatás után mesteri klippel robban be Curtis. Az ezerarcú rapper most új szerepben mutatkozik be, akciófilmbe illő jelenetekkel borzolja a kedélyeket. Bár az idei év fellépésekben szerény volt, Curtis nem vesztegette az időt, saját szerzeményre fordította azt. Mesterien őszintén írta ki magából az eseményeket, így született meg a Fáradt lélek.

„Viharban születtem és ott is fogok távozni”- az énekes-rapper kendőzetlenül zenésítette meg érzéseit, a dallal pedig egy sajátos üzenetet is szeretne átadni: „Ez az év nem volt túl hálás hozzánk, sok mindenen kellett átmennünk, de ennek ellenére nem veszítettük el a hitünket. Hinnünk kell abban, hogy a holnap új irányt vehet és bízni abban, hogy szilárd talajt ér a lábunk”- mondta a dal születésével kapcsolatban Curtis.

A zenei alap zseniális lett, a rapper ismét Vígh Arnold dalszerző-producerrel dolgozott össze, az összhang pedig maximálisan hallható, hiszen a zene tökéletesen passzol a rendhagyó dalszöveghez. A klip magáért beszél, a díjnyertes rendező, Jimy J. Hollywood igazán magasra tette a mércét, hiszen filmeseket megszégyenítően profi anyag született, a közel négy perces klip igazi mestermű, amelyben Curtis a színészi képességeit is megcsillogtatja.

Szöveg: Curtis
Zene: Vígh Arnold, Curtis
Hangszerelés, recording, mix, mastering: Vígh Arnold
Rendező: Jimy J. Hollywood
Operatőr: Mayer Zoltán
Vágó: CunCun
Forrás: Magneoton