Ugrás a fő tartalomra

PREMIER! Megérkezett Békefi Viki és YA OU várva várt, első közös dala. Itt az Egész évben ölelnélek

Olyan szerelmes karácsonyi felvétellel jelentkezett a cuki páros, ami biztosan sokak arcára mosolyt csal. Az Egész évben ölelnélek pontosan az az ünnepi kiadvány, amire szükségünk van: pár percre elfeledteti velünk a 2020-as év nehézségeit, és nem mellesleg azonnal meghitt, ünnepi hangulatba öltözteti szívünket.

Bár a két előadó régóta egy párt alkot, a közös zenélés ötlete nem volt ennyire egyértelmű számukra. „Először csak mashup-okat és feldolgozásokat készítettünk. Működött a dolog, így meg is született első duettünk egy karácsonyi dal formájában. A zene és a klip pedig tökéletesen tükrözi a kapcsolatunkat, ami az érzelmek mellett tele van humorral” - mesélte Ya Ou. „Az Egész évben ölelnélek a szerelem szemszögéből közelíti meg az ünnepeket néhány gyerekkori emlékkel fűszerezve. Benne van minden, ami egy kapcsolatban is, a jó és 'rossz' részeket is beleértve. Hiszen attól lesz felhőtlen egy kapcsolat, hogy megtanuljuk felhőkkel is szépnek látni” - tette hozzá az énekes-dalszerző.

A végeredmény egy kedves, humorral és nem mellesleg csupa szeretettel teli újdonság lett. A rádióbarát alap és a fülbemászó, azonnal dúdolásra késztető vokál remek párost alkotnak, aminek a fantasztikus szaxofon játék ad csodás ünnepi hangulatot.

A két előadó tavaly a Sztárban sztár leszek! műsorban kápráztatták el hétről hétre a nézőket, míg végül Viki egyenes az első, Ya Ou pedig a második helyig menetelt a versenyben. Azóta pedig több önálló dallal is jelentkeztek: az énekesnő szeptemberben mutatta be első kiadványát Cupido címmel, ami hamar közönségkedvenc lett. Ya Ou több zenével is jelentkezett, köztük a Pribelszki Norbival közös Találkoznánk-kal, ami jelenleg is a rádiók repertoárjának állandó eleme. 

 Aranyos klip is készült a dalhoz, nézd meg most!

Forrás: Magneoton