Ugrás a fő tartalomra

Eddigi legjobb klipjével rukkolt elő Vastag Csaba

Ezúttal nem szerelmes slágerrel hódít az énekes, hanem a közösségi oldalak valótlanságát figurázza ki új klipjében. A sármos, Fonogram-díjas előadó számára fontos, hogy társadalmilag is jelentős mondandója legyen dalainak, a social média pedig manapság mindenki életében jelen vagy, így szerette volna ezzel kapcsolatban kifejteni véleményét - persze zene formájában.

"A zenekarral kicsit elegünk lett abból, hogy a világ zenei termése (beleértve a sajátunkat is) 99,9%-ban szerelmes, vagy párkapcsolati témákat érintő dalokból áll. Évek óta törekszünk arra, hogy társadalmilag is fontos üzeneteket fogalmazzunk meg. Ez a dal a social média mindannyiunkra gyakorolt hatásáról hivatott szórakoztató formában görbe tükröt mutatni mindazoknak, akik az internet olykor a valóságot merőben eltorzító világának hatása alatt élnek. Tudjuk, hogy az igazságnak több arca van, de hát nincs is ezzel semmi gond, hiszen mindenki Ugyanúgy Szép" - nyilatkozta az énekes, aki nemrég a Sztárban Sztár című műsorban varázsolta el a közönséget.

A rendezői munkát Tóth Zsuzsinak köszönhetjük, aki a koncepció megálmodója volt. Őt támogatta a rendezésben az OliverFromEarth frontembere, Patocska Olivér, aki a dal szövegét is formálta, Vastag Csabával közösen, az énekes gondolatai köré. 

Dalszerző: Patocska Olivér, Vastag Csaba
Hangszerelő, mix, master: Barabás Dávid
Dalszöveg: Patocska Olivér, Vastag Csaba

Kreatív, Rendezés: Tóth Zsuzsi, Patocska Olivér
Operatőr: Málics Gábor
Vágó, VFX: Elyazgi Dénes

Forrás: Lederer Fruzsina / Santos Productions