Ugrás a fő tartalomra

Biciklis futár hozza a szorongás ellenszerét a Twentees új klipjében

A karácsony idén nem mindenkinek a szeretetről és a családról szól. Sokan magányosan, a problémáikkal összezárva voltak kénytelenek tölteni az ünnepeket. Nekik is szól a Twentees új klipje, a Még nem késtél el, amelyben egy bringás futár igyekszik a drogfüggő főszereplő segítségére.

Megérkezett az első klip a Twentees december elején megjelent, Kicsi lány EP-jéhez. A kislemez központi témái az elfogadás, a társadalmi nyomásnak való ellenállás és önmagunk elfogadása, ennek megfelelően a Még nem késtél el dal és a hozzá készült videó is az engedd el filozófiájáról szól.

A klip azt fogalmazza meg, hogyan engedjük el a szorongásainkat új tapasztalatokon keresztül. A történet szerint a főhős elvonási tünetekkel küzdve várja a rejtélyes szállítmánnyal érkező futárt, ám a megoldás végül sokkal felemelőbb lesz, mint amire számítottunk.

 
„Azt szeretnénk üzenni a történettel, hogy ne ragaszkodjunk mindig a felénk támasztott elvárásokhoz és külső nyomásokhoz, hanem fedezzük fel magunkban és magunknak azt, amiben kiteljesedhetünk”– meséli a dalról Balázs Konrád, a Twentees frontembere, aki biciklis futárként tűnik fel a klipben, de a valóságban is összefuthatunk vele hasonló minőségében, ugyanis nemrég maga is bringás futárnak állt.

Miklós Marcellnek, a klip szabadúszó színészként tevékenykedő főszereplőjének személyes kötődése is van a történethez: „Emlékszem a régi időkre, amikor vártam a dílert. Tudom, milyen a függőség. Emlékszem a Balassa utcai zártosztály nyomasztó hangulatára a klipben szereplő erkély túloldalán... de ez már elmúlt. Remélem, nektek is sikerül!” – üzeni a színész.


forrás: Nagy Kátya