Ugrás a fő tartalomra

Best of 2020: A legstílusosabb női előadók

A Legstílusosabb női előadók kategóriájában a BSIDE Hungary megalakulása óta minden évben kihozok egy cikket. Arra mindig figyeltem, hogy ne csak a színpadi, klipes megjelenéseket vegyem figyelembe, amikor kiválasztom a számomra legstílusosabb énekesnőket, hanem olyan nők legyenek, akik a szürke hétköznapok során is a legjobbat, legtöbbet igyekeznek kihozni magukból.

NAGYVÁRADI NELLI

Nellit sokan nem énekesként, hanem az ÉNB szereplőjeként ismeritek, ám én előbb láttam őt a mikrofon mögött, mint az RTL képernyőjén. Ő az egyetlen olyan hang, aki a BSIDE megalakulása óta minden évben feltűnik ebben a kategóriában. Ennek az az oka, hogy a növényi alapon étkező, sokat edző Nelli tényleg nem tud mellényúlni, öltözködésében is megjelenik kalandvágyó énje, bátran kever stílusokat, nem takarja baromi dögös alakját (miért is tenné...). Hatalmas óra fanatikus vagyok, ami Nelliről is elmondható. Kiváló ízlését támasztják alá az It's Time Shop kínálatából beszerzett kiegészítői is. Külön öröm inspiráló Insta posztjait követnem, főleg, hogy nem reklámoz akármit, együttműködései hosszútávúak, például a VDR (Viadellerose) márka oldalán.

RÚZSA MAGDI

Egy korábbi összeállításomban már leírtam, hogy számomra a jelenlegi hazai zenei élet egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb dívája Rúzsa Magdi. Szettjeit az elmúlt egy évben abszolút a tisztaság, a romantika jellemezte. Magdi időtálló darabokat hord, amelyek nem mennek ki egyik napról a másikra a divatból, sosem esett még túlzásba, mindig nagyon jó érzékkel figyel az arányosságra.

NAGY ADRI

Nagy Adrit mindig is gyönyörű, bűbájos, roppant szimpatikus nőnek tartottam, ám stílusikon énjére idén figyeltem fel. Szettjeit az egyszerűség, az elegancia, a letisztultság, főleg a föld színei jellemzik. Kedvelem benne, hogy örömmel népszerűsíti olyan magyar tervezők alkotásait, mint például Tárczy Natália (NATKA), Fejes Kriszta, vagy éppen Makány Márta. Nem mellesleg láthatjuk még az Intimissimi, a Magenta, a Calzedonia, vagy éppen a Tezenis darabjaiban is.

VERES MÓNIKA

Nika szinte a szemünk előtt nőtt fel, hiszen zenei karrierjét tiniként kezdte. A bűbájos "magyar latina" öltözködésében az tetszik nagyon, hogy sosem magamutogató, bőven húz magára elég textilt, amelyből legtöbbször a fekete, fehér, púder tónusokat választja. Az is látszik alakján, hogy odafigyel magára, sportol. Legszebb ékszerét számomra csodás hajkoronája jelenti, amelynek egészségére Bubi Hairstyle segítségével figyel.

MARGE

Marge remek példa arra, hogy egy énekesnőnek nem feltétlenül kell dívaként vonulnia az utcákon is. Az előadó nem csak színpadon szereplő személy, hanem többszörös édesanya is, aki számára fontos, hogy kényelmesen tudjon gyermekeivel szaladgálni.  Marge bebizonyítja, hogy a kényelem nem jelent egyet a slampossággal, az igénytelenséggel. A sportosan elegáns énekesnő öltözködésével (is) legtöbbször lényeges üzeneteket hordoz, például szereti felhívni a figyelmet az újrahasznosítás fontosságára, vagy arra, hogy ugyanazt a darabot többször felvenni valójában nem ciki. Sőt! Nagyon menő.

TOLVAI RENI

Tolvai Reni nem csak énekesnőként, hanem betonbiztos sminkesként is megállja helyét, lenyűgözve figyelem az ilyen jellegű videóit, Insta posztjait. Ráadásul idén fél év alatt kettő ruhaméretet is fogyott, amiben segítségére volt az egyik nemzetközi, testsúlycsökkentő program. Reni korábban is dögösebbnél dögösebb, extravagáns szetteket húzott magára (többek között Kiss Márk stylist közreműködésével), ám tény, hogy ezzel az alakkal tette fel az i-re a pontot. Hatalmas erő, kitartás kellett ehhez az eredményhez, szívből gratulálok hozzá.

MISS MOOD

A Sztárban sztár idei szériájának versenyzőjére a 2014-es Rising Starban figyeltem fel, majd valamivel később a YouTube-on találtam rá ismét, amikor még nem Rico oldalán bizonyított. Akármennyire is töröm a fejem, nem rémlik, hogy a 6 év alatt bármikor is azt láttam volna, hogy mellényúlt az öltözködés terén. Miss Mood az első pillanattól kezdve iszonyatosan nőies, akiben egyszerre van ott a finomság és a vagány tüzesség.

EZT IS OLVASD EL!
Best of 2020: A legjobb cover anyagok
Best of 2020: Legjobb koncertek... Vagyis a Legjobb koncertfelvételek
Best of 2020: A legütősebb kollaborációk
Best of 2019: A legstílusosabb női előadók
Best of 2018: A legstílusosabb női előadók
Best of 2017: A legstílusosabb női előadók
Best of 2016: A legstílusosabb női előadók
Best of 2015: Ők a legstílusosabb énekesnők

szerző: nikiahatos