Ugrás a fő tartalomra

Szakács Gergő -K-é-p-t-e-l-e-n- mellényúlni

Szakács Gergőt nem csak tehetséggel, de jó zenei ízléssel, és mély mondanivalókkal is megáldotta az ég. Ennek köszönhető, hogy az előadó nem csak a BLR-rel és FuraCsével közös Follow The Flow-ban bizonyít, hanem önállóan is kiválóan képes megállni a helyét. Az énekes az utóbbi időben olyan szólódalokkal rukkolt elő, mint a Ne sajnálj, a Haladok, a Hanghajó, az Idő, vagy éppen a Soulwave formációval közös Minden tévedésem. A -K-é-p-t-e-l-e-n- középpontjában bár a szerelem áll, mégsem sorolható a könnyen emészthető nóták közé, hiszen több sora értelmezhető többféleképpen. Remek építkezés, csodás dallamok, minőségi munka ismét.

UPDATE: 11.20. / Supermanagement
"Egy nehezebb korszakon mentem át mostanában érzelmileg, ez ihlette a trilógia dalait. A Képtelen egy pozitív, reménykedő ívvel zárul, amely képileg is megjelenik a videóban, a borítón, illetve rajtam is - a karomon lévő (valódi) tetoválás Képtelenként indul, majd áthúzom. Ez a letéteménye annak, hogy nem vagyok képtelen már dolgokra, hanem képes vagyok elfogadni és megszeretni magamat." - magyarázta a dalról az énekes. A számhoz egy látványos videó is készült, amely Nagykovácsiban, a Teleki-Tisza-kastélyban forgott. "Nagyon örültem, hogy Nagykovácsiban forgattunk, az egyik kedvenc településem Pest környékén. A kastély kívül-belül is elképesztően szép, varázslatos volt ott forgatni!"

A Képtelen megjelenésével lezárul egy fejezet - "a következő szóló megjelenésem már egy merően más irányt fog venni" - ígérte Gergő.

Zene: Szakács Gergő, Somogyvári Dániel
Szöveg: Szakács Gergő, Hujber Szabolcs
Mix, master: Somogyvári Dániel
Rendező, Operatőr, Vágó: Nagy Bence

szerző: nikiahatos