Ugrás a fő tartalomra

Nem lett más András Kállay új száma. Vagy mégis? - Itt a klip!

Kállay-Saunders Andrásról megannyi alkalommal zengtem már ódákat (lásd akár a lenti linkeken), úgyhogy a múlt idézést ezúttal kihagyom. Maradjunk annyiban, hogy Andrástól pontosan azt kaptam ma is, amit alapvetően tőle elvártam. Avagy jól megszokott minőséget meglepetéssel fűszerezve. A Más lesz esetében nem mindennapi közreműködés látott napvilágot, hiszen a 3 nagylemezt jegyző András magyar nyelvű dalában a Wellhellos munkásságán kívül, szólóban talán még erősebb, még tartalmasabb (bár felesleges a hasonlítgatás, hiszen mindkét produkció megállja a helyét) Fluor Tomi működött közre.

A dal középpontjában az a szerelmi csalódás áll, amikor az egyik fél mindent megtesz a kettősért, a másik fél azonban egyetlen éjszakáért dobja a közös jövő lehetőségét. Ha valaki igazán hitt már egy olyan emberben, akiben nem kellett volna, akkor az a dal minden sorát átérzi majd. A nóta ékszere azonban számomra az a refrén, amely azt az összetört, már-már hipnotikus állapotot idézi meg, amikor tetőfokára hág a szenvedés. Mint valami rossz szenvedély.

Zseniál dallamok, mély érzelemvilág. Egy baj van csak: túl hamar vége szakad a nótának.

Szövegíró: András Kállay-Saunders, Fluor, Fehér Holló
Zeneszerző: András Kállay-Saunders, Fluor, anatu, Fehér Holló, Kuti Róbert, Rahul Paul
Producer: anatu

Felvétel, forgatókönyv, rendező, utómunka: Nagy Bence

Apropó, András innentől szétválasztja angol és magyar nyelvű alkotásait. Amíg a Kállay-Saunders Youtube platformon nemzetközi piacra szánja munkáit, addig az András Kállay csatornán hazánk nyelvén csendülnek számai. Feliratkozni mindkettőre egyformán érdemes.

UPDATE - 2020.11.06. - Holler Franciska
"Úgy döntöttünk, hogy kettéválasztjuk a megjelenéseket, a magyar nyelvű dalaim innentől új néven, új csatornán jelennek meg. Természetesen a Kállay Saunders platformokon továbbra is a világnak írt dalaimat publikáljuk majd. Az első megjelenés ezen a néven, a MÁS LESZ című dal, ahol Fluor Tomi a közreműködő. A szám egy csalódásról szól, amikor nem az történik egy kapcsolatban amire számítottál. Hiába tettél meg mindent a másikért, egy éjszaka fontosabb volt, mint a közös jövő. Hasonló vonal, amit csinálok angolul, csak most magyarul. Azért tartottam fontosnak, hogy magyarul is elkezdjek dalokat kiadni, mert sokszor nem értik itthon amit énekelek és  tudom, hogy ugyanolyan fontos a szöveg, mint a zene. Tomit az egyik legjobb dalszövegírónak tartom, elküldtem neki a dalt, és a mondanivalóját is azonnal a magáénak tudta érezni. Már két éve beszéljük, hogy jó lenne közösen dolgozni.így most végre sikerült." - árulta el András.

EZT IS OLVASD EL!
Andrással kapcsolatos olvasnivalók:

Figyelj jobban a téged körbevevő szeretetre! - Ezt üzeni Kállay Saunders újdonsága
Újabb finomság érkezett Kállay Saunders új, harmadik albumáról
Megjelent a harmadik Kállay Saunders album első száma
Best of 2019: Ezek a dalok pörögtek a legtöbbet (10+1)

Megjelenések Fluor munkássága nyomán:
Megérkezett a következő Fluor-szóló: itt a Felhőmozi animációs videója
Négy év után itt az első Fluor szólódal, az Ittalvós
Szavakkal ölel a Wellhello
Az Irie Maffia és Fluor jegyzi a Balaton dalát
Vonatozással idézi fel legszebb balatoni élményeinket a Wellhello

szerző: nikiahatos