Ugrás a fő tartalomra

Kisebb kihagyást követően pulzáló klubhimnusszal jelentkezik Nigel Stately

Itt van, megérkezett a Nothing To Lose, ami biztosan magával ragad téged is a hétvégére. Látványos és addiktív klippel jön a klubélet koronázatlan királya, Nigel Stately, avagy Délczeg Géza.

Vitathatatlanul egyedi, pulzáló basszusa és álomszerű vokálja pedig könnyedén mászik a fülbe, így lehetne legjobban összegezni Nigel Stately vadonatúj trackjét. A deep house és chill elemeivel játszó Nothing To Lose remekül kombinálja az éjszakai élet meghatározó hangjait, így dobja meg már első hallgatásra is az adrenalin szintet. A lemezlovas mesterművet alkotott most is, a tökéletességet pedig tovább fokozza, hogy egy elképesztően látványos klipet is szállít a trackhez.

Nigel Stately 12 évvel ezelőtt egy promo mix sorozattal indította útjára zenei karrierjét, ma pedig a legismertebb hazai lemezlovasok egyike. A budapesti dj/producer egyedi stílusa az elmúlt évek alatt a hazai klubközönség zenei ízlését is meghatározó módon reformálta. A nevéhez szorosan kapcsolódó Deep Café mixek és rendezvénysorozat mágnesként vonzza a house és a deep house stílusok szerelemeseit, a kezdetben 200 fős rendezvények már ezer fős teltházas estéket és több százezres hallgatói bázist jegyeznek. A rádió 1 rezidens lemezlovasa a világ számos országában játszott már, melynek tapasztalatait a saját dalok megalkotásánál is kamatoztatja. Produceri munkásságát többek között olyan kiemelkedő dalok fémjelzik, mint a Molnár Ferenc Caramel-el közös kollab, a Szabadesés vagy az ország legnépszerűbb HBO sorozatának Aranyélet főcímdalához készített, hivatalos remixe.


Forrás: Magneoton