Ugrás a fő tartalomra

Házibuli himnusszal tér vissza SuperStereo & Dé

A Laskai Viktor nevével fémjelzett SuperStereo és Dé, vagyis Darabos Dávid ismét óriásit alkottak. A duó mindig is magasra tette a mércét, a tétet pedig tovább emelik Minden este című dalukkal. A szerzőpáros ezúttal az éjszakai életbe és a szerelembe kalauzol el minket.

A szerelmes szerzemény egy vérbeli házibuli himnusz lett, ami ha pár percre is, de garantáltan kiszakít a karantén-hangulatból. Bár a szöveg komoly érzelmi dilemmát feszeget, a pörgős alap SuperStereo keze alatt Dé hangjával karöltve kirobbanó elegyet alkotott. A klipben pedig nem vitás, hogy minden olyan őrült dolog megtörténik, ami egy jól sikerült baráti találkozón megtörténhet.

A két előadó nem először dolgozik együtt. Olyan közös kiadványokkal örvendeztették már meg a nagyérdeműt, mint a rádióskedvenc, YouTube-on 21 milliós nézettségű Bent a neved, vagy a szintén fülbemászó Rövid a nyár. De ne feledkezzünk meg a Vakvilág-ról sem, hiszen az éterben most is rendesen pörög a zene és a YouTube-on óriási népszerűségnek örvend.

Laskai Viktor rendszerint igazi sztárparádét vonultat fel kollaborációiban – dolgozott már például Kollányi Zsuzsival, Dér Henivel és a Punnany Massifból ismert Meszes Balázzsal is.


Forrás: Magneoton