Ugrás a fő tartalomra

"Európában őket tartom a legjobbnak" - Francia foci ikonról (is) írt dalt Curta - INTERJÚ

Nincs egy hónapja, hogy előrukkolt a Gettóval, máris megjelent egy újabb közreműködéssel. CurtaSativus ezúttal Trapboit választotta társául, akivel Franciaország egyik legnagyobb futball legendájáról, Zidane-ról nevezték el közösüket.

"Trapboit a közös munkánk előtt nem ismertem, csak a pár évvel ezelőtt nagyot ment (Pribelszki Norbi x Realecta - szerk.) Hosszú Katinka című daluk kapcsán. Erre a számra még nem volt közreműködőm, viszont szerettem volna valakit magam mellé és a dalaink hangzásáért felelős Benkő Csaba CAP ajánlotta őt. Mindketten orosháziak és régóta ismerik egymást. Nekem tetszett az ötlet és Boldinak (Trapboi - szerk.) is a dal demója. Hamar felvette az ő részét, ezek szerint a sportolók nevével ellátott dalokat szereti." - kezdte nevetve Curta. 

A dalhoz Párkányban, egy focipályán forgott klip, amelynek köszönhetően egy jó hangulatú, könnyed videót láthatunk. Curta nem titkoltan kedveli a francia rap nótákat, így arra is kíváncsi voltam, hogy honnan jött neki ez az imádat. "Pár évig a nővérem kint élt Franciaországban, voltunk is kint néhányszor nála és nagyon megtetszett a környezet, Párizs hangulata. Minden egyes kint léttel egyre jobban szeretem, de az utazások előtt is szerettem a francia zenéket és a filmeket. Európában őket tartom a legjobbnak ezekben, és persze a fociban is." - árulta el.

Na de miért pont Zidane lett a dal címe? "Zidane nevét szerintem mindenki hallotta már, ez volt az egyik oka, hogy őt választottam. A másik pedig, hogy az egyik legikonikusabb játékosnak tartom. Nagyon tisztelem a munkásságát, főleg a válogatottban elértek miatt, mert ő klub szinten a Real Madridhoz köthető főleg, ami nekem soha nem volt a kedvenc csapataim közt." - tette még hozzá az előadó.



szerző: nikiahatos