Ugrás a fő tartalomra

PREMIER: A Mami után a Hungarikum-mal tör be a zenei piacra a SzkiTon

Táncoló ifjak, pergő rímek, míves hangok, csípős poénok- ez nem más, mint a Hungarikum. A SzkiTon ismét óriásit alkotott, legújabb dalukban csodálatosan, ugyanakkor ízes magyar humorral mutatják be a nemzetünkben rejlő értékeket.

„Mivel munkásságunk táptalaja a humor, ezért kihagyhatatlan volt, hogy a magyarokról, hungarikumokról készüljön egy dal. Amolyan Szkiton stílusban, pici szarkazmussal, nem bántóan, mai hangzásvilággal, de mégis kicsit hagyományőrző felfogásban”- kezd bele a zenekar. És valóban, hiszen ebben a szerzeményükben sem rejtették véka alá a banda arcát, és a komoly téma ellenére is melldöngető szerzeményt hoztak össze. „Aki ismer minket, az tudja, hogy kizárólag egyedi, saját dalokkal jövünk, némi görbe tükörként funkcionálva a közönség felé. Ez a dal piciben másabb az eddigieknél, hiszen itt nem a gyűjtőfogalom kifigurázása volt a cél, hanem a magyarok büszkeségeinek bemutatása”- tették hozzá.

A klipben kihagyhatatlan elemként természetesen a legjobb táncmozdulatok is snittet kaptak, a tökéletes mozdulatokról pedig a Szegedi Suhancok Táncegyüttes gondoskodott. A SzkiTon nem titkolt célja, hogy kicsit kimozduljon a virtuális térből. Sokan nem tudják a srácokról, hogy valójában ők, nem csak videos gag-eket készítenek, hanem tehetséges zenei előadók, énekesek, humoristák és színészek. Videósok és kreatív reklám megfejtők. Profizmusuk pedig a klipeken is meglátszik.

Forrás: Magneoton