Ugrás a fő tartalomra

Megjelent a Fonogram-díjas Carson Coma második nagylemeze

A debütáló nagylemez megjelenése után nem állt le az együttes a dalszerzéssel, egyre bátrabban kezdtek magyarul dalokat írni, így mindenféle nyomás nélkül, könnyedén összejött 12 új dal. Az albumon olyan szerzemények mellet, mint az Én Még Sohasem vagy a Peti És Én, számos új dallal találkozhatunk - többek között az együttes első olasz szerzeményével is.

A Carsontól megszokott, fanyar humorú, kissé ironikus, de mégis izgalmas gondolatokat ébresztő témák jelennek meg a lemezen. Hangzása elég eklektikus lett, a swingtől, a diszkón át a blues-ig rengeteg stílus fellelhető a korongon, éppen az ilyen műfaji függetlenség miatt nevezhető a Lesz, Ami Lesz minden gond nélkül egy indie rock albumnak.

A zenekar frontembere, Fekete Giorgio így mesél a legújabb klipjükről: "A ‘hobbihajótörött’ egy embertípus. Méghozzá az az embertípus, aki, mikor a problémái megoldódni látszanak, önkéntelenül is csinál valami baromságot. Aki felépít egy tornyot legóból, majd mielőtt felrakná az utolsó legódarabot, jól belerúg egyet, és kezdődik minden elölről. Az első versszak megszületésére tisztán emlékszem: egy meglehetősen unalmas egyetemi órán ültem, és magamban méltatlankodtam, hogy miért éppen olyan szakra járok, amit nem szeretek. Ezt a költői kérdést rögtön utána meg is válaszoltam magamnak: 'most mit izélsz, ki választotta ezt a szakot, ha nem te magad?'. Hát, ilyen ez a hobbihajótörés."

A srácok október 24 és 25-ként dupla lemezbemutató koncertre készülnek az A38 Hajó gyomrában!