Ugrás a fő tartalomra

Kreatív TikTok challenge-ek és nyeremények a Magneotonnal

Őrületes táncok, kreatív videók, izgalmas challenge-ek: elstartolt a Magneoton Music Group TikTok oldala! 

A hazai kiadók közül elsőként kezdte meg aktív TikTok tevékenységet a Magneoton Music Group. Első kihívásuk apropóját Jason Derulo Take You Dancing című szenzációs dala adta, amelyhez DR BRS készített fergeteges dance video-t és invitálta táncra a TikTok felhasználókat - a videó óriásit menetelt, már több mint 300.000-szer kattintottak rá és több százan vettek részt a felhívásban. 

A hazai repertoár művészei közül B. Nagy Réka is kreativitásra biztatja az érdeklődőket legújabb, Valahol című dala kapcsán. Berkes Olivér pedig múlt héten megjelent, BSW-vel közös Nem volt szép című kollaborációjukhoz készített egy menő, stílszerű TikTok-ot. Sőt mi több, a #nemvoltszép challenge-t még az idei MTV EMA haza jelöltjeinek egyetlen hölgy tagja, Metzker Viki is bevállalta.

A közönség a jelenleg futó, #hungarikum kihívásban tud részt venni, amely a népszerű vlog csapat, a SzkiTon legújabb, YouTube trending klipje kapcsán jött létre. A legkreatívabb TikTokkerek értékes DRK cuccokat, illetve egy közös videót nyerhetnek a srácokkal.

Akiknek mindez nem lenne elég, azok pedig egy TikToktól független, Linkin Park nyereményjátékban vehetnek részt, ahol az ikonikus zenekar 20 éve megjelent Hybrid Theory című albumának vadiúj, exkluzív box set-jét nyerhetik meg. Érdemes lesz figyelni a Magneoton Music Group Facebook, Instagram és TikTok oldalait mert számos meglepetéssel készülnek még erre az évre!
Forrás: Major-Ádám, Andrea