Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: A tapasztalt felnőtt lét bölcs esszenciáját hozta el Deego és a Hősök

Az érző, gondolkodó felnőtt lét kivonatával rukkolt elő Deego és a Hősök. A srácok az eltelt esztendők alatt igencsak összeértek, hiszen nem ez az első együttműködésük. Korábban olyan remek tartalmakkal lepték meg a rap, a hiphop kedvelőit, mint a Sosem elég, a Nosztalgia (Siska Finuccsi, Dj 50), a Lehettek hősök, vagy éppen a Szófel 2 (Siska Finuccsi).

A tegnap megjelent Mozaikok érdekessége, hogy ezúttal nem csak a srácok, de CéAnne is hallható a feat-ben, aki akárcsak Deego (Diggieman), a hiphop mellett a reggae és annak társműfajaiban is otthonosan mozog (apropó, nagyon meghallgatnék kettejüktől egy közös reggae nótát is).
Annának köszönhetően tehát kapunk egy végtelenül fülbemászó refrént, Eckü korábbi nóták egy-egy sorát hozta vissza rafináltan (például: Pszi x Hősök: Bella dala, Deego x Duffchy: Köszönet érte), Deego és Mentha pedig remek rímekbe, keretbe foglalva hozza az élet nem túl könnyű feladatát jelentő elfogadással és elengedéssel kapcsolatos tapasztalatait, megható gondolatait. Nos, igen, ez a dal (is) szépen összeállt.
szöveg: CéAnne, Eckü, Mentha, Deego
zene: Mr. Joeker & Beatologic
mix, master: Mr. Joeker
kamera: Mentha
vágás, fényelés: Elyazgi Dénes
grafika, puzzle: Odnoga Tamás
szerző: nikiahatos