Ugrás a fő tartalomra

BURAN - Űrhajó a sivatagban címmel, barátjával együtt állítja ki fotóit a Hősök rappere

Menthamadafaka
azon sokoldalú előadók közé tartozik, akik nem csak a zenében képesek nagyot alkotni.
Aki követi a rapper Instáját, az nem csupán a Hősök formáció életébe nyerhet betekintést. Amíg korábban stégek, vízpartok, égboltok, napfények jó érzékkel elkapott pillanataival találkozhattunk a profilon, addig jó ideje már a turizmus egy rendhagyó formája, az urbex világa jelenti Mentha egyik legfőbb témáját.

Több mint egy éve (2019. szeptember 28.), hogy társa, Moravetz "IKE" Ákos oldalán nem mindennapi túrának vágott neki. A srácok az orosz űrprogram központjának számító Bajkonur állomáshoz látogattak el (1988 november közepén járt az űrben és kétszer is megkerülte a Földet) 50 kilós hátizsákkal, 40 kilométeres sivatagi úttal, sebes lábakkal. A páros ugyan lebukott, a katonák elvették telefonjukat, kitörölték képeiket, szerencsére így is sok izgalmas anyagot sikerült megőrizniük. 

Ezekből láthatunk két héten keresztül egy kiállítást a Telep Galériában (1075 Budapest, Madách Imre út 8.), amelynek megnyitójára október 27-én, 18 órakor kerül sor. Bekuckózásra bőven lesz még idő, töltődj fel nem mindennapi impulzusokkal a Telepben!
szerző: nikiahatos