Ugrás a fő tartalomra

Ágyban párban vacsoraszínházi előadás az Orfeumban

A könnyed vacsoraszínházi tabumentes trilógia harmadik tagja, az Ágyban párban szintén zenei betétekkel tarkított, és igazi kikapcsolódást ígér Parti Nóra és Hevér Gábor szereplésével.

Az Orfeum évek óta nagy sikerrel működő vacsoraszínházi előadásai körében az anyaságot humorosan színpadra állító Anyád kínja, és az apává válás folyamatát szórakoztatóan a nézők elé táró Apád füle cím darabok most a nő és a férfi kettősét mutatja be rendhagyó módon egy ágyban - Arthur Smith: Live bed show című műve alapján.

Vígjáték két részben egy férfiról és egy nőről, a közös ágyukban, a saját ágyukban, és az ágy körül. A monológok és dialógok felváltva követik egymást: beszélnek a tapasztalataikról, az álmaikról, az előítéleteikről, történetekről a közös és saját múltjukból. Az idősíkok összemosódnak az álmaikkal; azzal, amit szerettek volna, és azzal, amire vágynak. Karakterük egyszerre konkrét és általános, így érintve sok tipikus párkapcsolati témát és helyzetet. A férfi hol hétköznapi férj, hol flegma sztár, máskor féltékeny szerelmes, vagy épp neandervölgyi ősember. A nő pedig, mint feleség, mint diáklány, mint naiv rajongó, vagy hercegnő. Ezek a folyamatosan változó karakterek és helyzetek rajzolják ki végül egy párkapcsolat színeit, alapvetően az intelligens humorra építve, zenei aláfestésekkel és betétdalokkal.

Könnyed szórakozás humorosan őszinte jelenetekkel. Ajánlott nőknek, férfiaknak, szingliknek és pároknak. Egyszóval mindenkinek.

Közreműködők és alkotók
szereplők: PARTI NÓRA | HEVÉR GÁBOR
rendező: Tallós Rita
Fordította: Sziklai István
Szerkesztette: Nádas Bálint
Zenei vezető: Lombos Márton
Díszlettervező: Tóth Kázmér
Rendezőasszisztens: Dicső Dorka

Október 30. / 20:00 / Orfeum

JEGYÁRAK:
Deluxe asztal 12.000 HUF
Prémium asztal: 11.000 HUF