Ugrás a fő tartalomra

KLIPPREMIER: Patocska Olivér szerezte Békefi Viki újdonságát, a Cupido-t

A Sztárban sztár leszek! nyertese önálló szerzeménnyel jelentkezik, ráadásul rögtön egy fülbemászó, könnyed felvétellel, a Cupido-val. Bár saját bevallása szerint alapvetően a színházi világban mozog, Békefi Viki színpadi tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Miután megnyerte a Sztárban sztár leszek! első évadát, ahol adásról-adásra más bőrébe bújva nyűgözte le a zsűrit és a közönséget egyaránt, most végre saját magát alakíthatja. 

„A műsor alatt elég közel került hozzám a pop műfaja és az éneklés. A hétköznapokban egy vidám, mosolygós lány vagyok, így az volt a legkézenfekvőbb, hogy egy pörgős, jó hangulatú dallal mutatkozzak be”- mesélte a színész-énekesnő.

Feel-good klip is készült az újdonsághoz. „A forgatás nagyon jó hangulatban telt és külön öröm számomra, hogy a kis keresztfiam és a barátaim is szerepet kaptak az első videómban”- mondta még el az színésznő-énekesnő. „Természetesen itt nem állok meg. Már készülök is a következő kiadvánnyal, amiben más oldalamat is megmutatom a közönségnek.” tette hozzá.
Zene, szöveg: Patocska Olivér
Hangszerelés, mix, master: Barabás Dávid 
Rendező: Makk Vata
Vágó: Makk Vata
Operatőr: Jónás Jácint
forrás: Magneoton
szerkesztette: nikiahatos