Ugrás a fő tartalomra

KLIPPREMIER: Bohócnak öltözve kritizálja a társadalmat OliverFromEarth

Patocska Olivért sokan a 2013-as X-Faktorban láttuk, hallottuk először, ahol a ByTheWay formációval próbált szerencsét. A műsort követően Olivér kilépett a produkcióból, és 2015-ben tért vissza a zenei szcénába, mégpedig Barabás Dávid oldalán (Szabadon, Destiny, Crazy, Ne félj, Idegenek, Ceiling, Vártam, Állj, Hullámzom). 

Azt már megszokhattuk, hogy fiatal koruk ellenére a srácok igyekeznek olyan üzenetekkel, formátummal előrukkolni, amelyekkel feszegethetik a határokat. Az OliverFromEarth újdonságával, a Gondolatok-kal sincs másként, amellyel arra biztatják az embereket, hogy a nézzenek a dolgok mögé és törekedjenek arra, hogy minél komplexebb képet kapjanak a világról.

„Mi a valóság? Honnan tudja a kíváncsi, érdeklődő, hogy melyik információ az, ami hiteles? Egyáltalán azzal foglalkozik, amivel kellene? Mivel kellene érdemben foglalkozni? Szabad-e az átlag ember, vagy csak az illúziójában él a szabadságnak?”- kezdte az énekes. „A művészet szépsége a szubjektivitás! A videóklip egy társadalomkritika, a világ három legismertebb politikusát használtuk eszköznek, nőt is, férfit is, egyik és másik oldalról is, hogy ne a személyekre fókuszáljunk, hanem arra, amit mondani szeretnénk”- tette hozzá Olivér.

Apropó, azt tudtad, hogy a nagysikerű Mintaapák sorozat ismert főcímdalát a srácok készítették?
szerző: nikiahatos
forrás: Magneoton