Ugrás a fő tartalomra

DUPLA DALPREMIER: Óriási megtiszteltetés érte a csodás Metzker Vikit

Kétségtelen, hogy a To Be Young az idei nyár egyik legnagyobb slágere, amit a Anne-Marie és Doja Cat alkotta kettősnek köszönhetünk. Ám most kishazánk egyik legdögösebb lemezlovasa gondolhatta újra számot, méghozzá hivatalosan. Magyarországon ugyanis Metzker Vikit érte az a megtiszteltetés, hogy újrakeverhette a belevaló kollabot, aki nem is aprózta el a dolgot, rögtön két verzióval jelentkezik. 

A Glossy Day Remix egy igazi feel-good trackké változott. Szelíd és rádióbarát, amiben a dj dallamos house alappal dolgozott. Nagyon könnyed és nagyon jól cseng. A Purple Night Remix egy vérbeli klubhimnusz lett a dj keze alatt, maximálisan jó alap az esti pörgéshez és a hajnalig tartó bulikhoz. Viki kirobbanó energiával töltötte meg a dalt és a tech house elemekkel sem finomkodott.

A magyar remix elkészítéséhez nem véletlenül esett Vikire a Warner Music választása, hiszen a dj nyár elején rúgta be az ajtót a Corona slágerének újragondolásával. A Rhythm Of The Night óriási hazai és nemzetközi sikert futott be, a világ legnépszerűbb zenei áruházának TOP 100-as eladási listáján a második helyig jutott és olyan sztárok támogatását is megkapta többek között, mint David Guetta vagy Don Diablo. 
forrás: Magneoton
szerkesztette: nikiahatos