Ugrás a fő tartalomra

Lélegezz együtt Kollányi Zsuzsival!

Kollányi Zsuzsi az igényes disco zene nagykövetével, Mr. Vasovskival alkotta meg legújabb közösét, a Lélegezz-t. A kollab egy pompás chill alkotásban teljesedik ki, a hozzá készült klip pedig szemet gyönyörködtetőre sikeredett, amelyben a varázslatos tájon Kolczonay Júlia vezet minket.

„Ez a dal egy hangulat, egy mood az összetartozásról, a szabadságról és a csodáról, amit életnek hívunk. Könnyed, befogadható muzsika. Egyszerű, szépséget és békét sugárzó képekkel szerettük volna átadni azt, amit ez a szám nekünk jelent. Reméljük mindenkinek tetszeni fog”- emelte ki az énekesnő.

Kollányi és Mr. Vasovski nem először dolgoznak már együtt, hiszen Vasovki színpadi produkciója, vagyis a Vasovski Symphonic és Zsuzsi már számtalanszor rázta fel a közönséget együtt az elektronikus zenei stílusok és a klasszikus hangzás keresztezésével.

„A Vasovski Symphonic óta az utunk újra és újra összefonódik, barátok lettünk. Elkerülhetetlen, hogy az új ötleteinket, érzéseinket egymással is megosszuk, ennek az eredménye a Lélegezz is”- emelte ki Kollányi.

Zene: Vasovski Norbert, Kollányi Zsuzsi, Németh Zsolt, Magán Olivér
Szöveg: Kollányi Zsuzsi
Énekfelvételek: Vígh Arnold – SilverHill Studio
Mix, mastering: Vasovski Norbert
Forrás: Magneoton
Szerkesztés: nikiahatos