Ugrás a fő tartalomra

Kollaborációval jelentkezik Zoli Vekony

Magyarország egyik legnépszerűbb dj/producere a sejtelmes hangú Calidorával alkotta meg legújabb közösét. A dalban zseniális beatek, könnyed ritmus ágyaz meg az énekesnő varázslatos vokáljának. Az új track igazi nyári chill lett, minden pillanatában ellazít.

A Fonogram-díjas zenei producer, a korábban Vekonyz néven futó Zoli Vekony ismét alkotott, ami nem is csoda, hiszen már mondhatni, összeszokott párosként dolgoztak Calidorával. 2015-ben megjelent In My Mind című szerzeményük közel 1 millió megtekintést generált a Youtubeon, a rádiók a mai napig előszeretettel pörgetik, és nem csak idehaza, hanem külföldön is. Nem csodálkoznánk, ha a Mindig nyár is hasonló sikereket futna be, hiszen ehhez már minden adott.

A DJ/producer megjelenései több milliós nézettségnek örvendenek YouTube-on és a nemzetközi dance szcénában is beindították a hanghullámokat. Erre hazánk legrangosabb zenei díjátadója, a Fonogram is felfigyelt, így 2015-ben Zoli vihette haza a legjobb hazai elektronikus hangfelvételéért járó szobrot. A The Way I Do több mint 1,3 millió megtekintésnél tart, amit a fél millió kattintást generált Finally és a Calidorával közös In My Mind című slágerei követtek, a 2017-es Say Say izgalmas instrumentális témája és tüzes dropja a itthoni és a külföldi klubok táncparkettjén is megállta a helyét, melyet a Moments követett, amivel Zoli a holland dance chartot is meghódította.

Forrás: magneoton