Ugrás a fő tartalomra

KLIPPREMIER: A megcsalásról szól Ya Ou és Pribelszki közöse

Magával ragadó, őszinte szerzeménnyel jelentkezett az ezerarcú énekes-dalszerző, Ya Ou. Megérkezett a Találkoznánk, amit ezúttal a népszerű rapperrel, Pribelszkivel közösen jegyez.

Ya Ou ezúttal egy komolyabb, mélyebb tartalmú dallal lepte meg rajongóit. „A Találkoznánk témája a megcsalásból származó csalódást foglalja rímekbe. Egy olyan szituációt ír le, amikor a hűtlen fél felelőtlenül, tetteinek következményeit nem vállalva cselekszik, majd megbánja azokat” - mesélte a szövegről az énekes. „Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor valaminek vagy valakinek az elvesztése ébreszt rá arra, hogy mennyire sokat is jelentett számunkra”.

A dalszöveget Ya Ou és Pribelszki Norbi közösen írta, így a Találkoznánk mindkét előadó tapasztalataiból és érzéseiből merít. A produceri munkálatokat pedig ezúttal is Ya Ou jó barátja, Ferenc Péter Peet látta el, akivel több számon is dolgoztak már együtt. Az újabb közös munka végeredménye pedig egy pulzáló, rádióbarát alappal és könnyen megjegyezhető vokállal fűszerezett, fantasztikus felvétel lett.

Ya Ou-t 2012-ben ismerhette meg a közönség az X-Faktorban, amikor a ByTheWay nevű formációban énekelt, amellyel BRAVO Otto díjat is nyert „az év felfedezettje” kategóriában. Tavaly pedig a TV2 Sztárban Sztár leszek! produkciójában remekelt hétről hétre, ahol egyenesen a második helyig menetelt a sokszínű énekes. Azóta sem pihen, folyamatosan jelentkezik olyan jobbnál jobb kiadványokkal, mint a Légy valaki másnak, vagy a lendületes Rabod vagyok.

A Találkoznánk-hoz egy színekben gazdag klip is forgott Kenny Fisher rendezésében.

Forrás: Magneoton