Ugrás a fő tartalomra

INTERJÚ: Így született meg a nyár egyik legütősebb kollabja,a MindigMindig

Tegnap ismét egy ütős kollaboráció landolt a legnagyobb videómegosztón.MindigMindig előadói nem mások, mint a Hősök egyik motorja, Mentha, illetve Çurta (SativuS), úgyhogy talán már ennyi információ bőven elég ahhoz, hogy tudd, minőséget kapsz (kivéve, ha Okoska vagy). Laza stílus, ütős gondolatok, rafinált rímek. Ha ez a flow nem ráz fel, akkor semmi. Jöjjön hát egy röpke betekintés a kulisszák közé Çurta tálalásában.

"Menthával sok közös van bennünk, az egyik ilyen a francia rap iránti szeretetünk. Először egy ehhez köthető dalt akartam vele csinálni a készülő szóló lemezemre, de az annyira nem tetszett neki. Így hát elmondta az elképzeléseit, én pedig pont karanténban voltam, szóval körülbelül két nap alatt elküldtem neki a MindigMindig demóját, ami viszont már bejött neki és gyorsan összehoztuk a dalt. Felületesen régóta ismerjük egymást, a Sativusszal játszottunk már párszor a Hősök előtt. Nekem ő régi kedvencem, szóval megtiszteltetés volt vele dolgozni, jól kijöttünk egymással és így, hogy jobban megismertem ezalatt a pár nap alatt, amit nálam töltött, nagyon pozitív csalódás volt számomra" - kezdte a BSIDE-nak Çurta.

"Nagyon jól éreztük magunkat a forgatáson, ami szerintem látszódik is a felvételeken, elég energikus lett. Nekem kicsit stresszesebb volt az egész folyamat, mert én intéztem a helyszíneket és próbáltam úgy koordinálni a dolgokat, hogy mindenhova odaérjünk időben. Szerencsére elég gördülékenyen ment minden." - mesélte a klipforgatás kapcsán az előadó. "A bolt előtti forgatás azért volt élmény, mert kijöttek az emberek az utcára és az erkélyekből, a házak előtt néztek minket. A fertődi aszfaltos placcon pedig király volt látni a barátainkat, ahogy trükköznek a gépekkel. Külön köszönet azoknak, akik szerepeltek, segédkeztek a klipben és Schilling Rolinak is hatalmas hálám a felvételekért. Cobainek köszönet az alapért, CAP-nek a keverésért, illetve Menthának a közreműködésért. Persze ahogy azt kell, este levezettük a munkát és buliztunk egy jót Sopronban." - tette még hozzá Çurta.

Szöveg, rap: Çurta, Mentha
Prod: Cobain
Mix, master: CAP
Operatőr: Schilling Roland
Edited, directed by Çurta