Ugrás a fő tartalomra

Vaksötét koncertet szervez a Bodor Tibor Kulturális Egyesület

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület immáron hetedszer szervez VAKSÖTÉT koncertet, olyan művészekkel és előadókkal, akik már többször voltak meghívottjai ennek a különleges rendezvénysorozatnak. Szalóki Ági és a Budapest Bárból is jól ismert Németh Juci és Kollár-Klemencz László vaksötétben kápráztatják el a (szó szerint) hallgatóságot, a zongoránál Kardon Annamária és Helle Maximilian fogja kísérni az előadókat.

Egy zongora és csak az énekhangok, mindez fények nélkül, teljes sötétségben. Egy este, ahol felidézik a nevüket hallva magunk előtt félhomályos szobákat vagy füstös bárok titokzatosan sejtelmes szegleteit megjelenítve a harmincas évek egyik legnagyobb magyar dívájának, Karády Katalin dalait, hallhatunk néhány magyar nótát és a francia sanzon koronázatlan királynőjének, Edith Piafnak a szellemét is megidézik néhány pillanatra.

Jártál-e már olyan koncerten, ahol azt érezted az előadó csak neked énekelt? Volt már olyan élményed, ahol az előadó hangján kívül nem „láttál” mást és mégis úgy gondoltad, fények és világítás nélkül ez most valami egészen különleges és magával ragadó volt? 2020 március 31-én megtapasztalhatod, milyen az, amikor vakon vehetsz részt egy zenei programon. Milyen élmény is egy vaksötét koncert pillants bele egy rövid beszámolón keresztül a Vaksötét Budapest Bár koncertbe!
Jegyvásárlásoddal a Bodor Tibor Kulturális Egyesület munkáját segítheted, s ezáltal Te is részese lehetsz annak a közösségi élménynek, melynek során száz és száz újabb és újabb könyv kerül majd a vak és látássérült személyek számára elérhetővé emberi hangon, élő személy és nem gép által felolvasott formában. A koncert jegybevételét látássérültek részére hangoskönyvek készítésére és a Bodor Tibor által felolvasott hangoskönyvek minőségének javítására fordítják.

Időpont: 2020.03.31. kedd 19.30
ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola Díszterem
Szervező: Bodor Tibor Kulturális Egyesület