Ugrás a fő tartalomra

Észbontó trackkel jelentkezett Király Viktor és DR BRS

A nyári újdonság vélhetően a popimádóknál találhat be: a fülbemászó beatek és Viktor különleges, azonnal felismerhető hangszíne egy fantasztikus, rádióbarát zenét alkotott.

Ez nem is meglepő, hiszen a páros neve garancia a könnyen megjegyezhető, táncolható dallamokra: tavaly közösen bújtatták új köntösbe és tették ismét megaslágerré Demjén Ferenc Tűzvarázsló című remekét, a feldolgozás pedig hatalmasat menetelt, sikere pedig azóta is töretlen.

A dalhoz vérpezsdítő videóklip is készült, amit nem más, mint a hazai YouTube egyik legnagyobb sztárja, Kasza Tibor mentorált.

Király Viktor karrierje tíz éve folyamatosan felfelé ível. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a Majkával és Curtis-szel közös Füttyös, ami már közel 50 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on, vagy a szintén közönségkedvenc, Bye Bye Baby.

Béres Atka személye megkerülhetetlen a budapesti éjszakában. Amellett, hogy dj, producer és rapper, alapítóatyja a Rock The City bulisorozatnak is, amely már évek óta több ezer embert mozgósít heti rendszerességgel a belváros legjobb szórakozóhelyein. A magyar zenei életben nem akármilyen szerepet tölt be, hiszen a „doktor úrnak” izgalmas feldolgozásaival sikerült megépítenie egy generációk közötti hidat, ezzel új hullámot indítva.
Forrás: Magneoton