Ugrás a fő tartalomra

Pörgős popslágerrel jött elő YA OU

Friss, ropogós dallal jelentkezik az ezerarcú YA OU. Ezúttal új oldalát ismerhetjük meg, egy igazán pörgős trackkel csavarja el sok lány fejét.

„A Rabod vagyok már elég régóta porosodik a fiókban. Két évvel ezelőtt készült el az első verziója, amit azóta újra énekeltem, mert szerettem volna, ha minél több emberhez eljuthatna. Úgy érzem, most eljött az idő, hogy megmutassam közönségnek” – mondta YA OU. – „Teljesen más, mint az eddigi dalaim, hiszen feszes, gyors tempójú lett, fülbemászó refrénnel. A szöveget Papp Péter írta, a zenei alapot pedig Ferencz Péter ’Peet’ barátommal alkottuk.”

YA OU-t 2012-ben ismerhette meg a közönség az X-Faktorban, a ByTheWay formáció tagjaként, majd BRAVO Otto díjat is nyertek az év felfedezettje kategóriában. Tavaly pedig már a TV2 Sztárban Sztár leszek! produkciójában kápráztatta el a közönséget hétről hétre, ahol egyenesen a második helyig menetelt a sokszínű énekes. Azóta sem pihen, folyamatosan jelentkezik jobbnál jobb újdonságokkal. Legutóbb Miskovits Marci Anyu című szerzeményében tűnt fel, illetve tavaly jelentette meg nagysikerű Légy valaki másnak című nagysikerű dalát is.


Freddie és Ya Ou a Magneoton Spotlight Home legújabb adásában: