Ugrás a fő tartalomra

Ferkó Csabi: „Senki nem gyártja a problémánkat, csak mi saját magunknak”

A nagydumás rapper, Ferkó Csabi ezúttal egy fontos üzenetet közvetít rajongóinak. A zuglói fenegyerek szeretné, ha a világ egy jobb hely lenne azáltal, hogy mindenki sokkal pozitívabb, nyitottabb és optimistább lenne.
„Régóta nyitott vagyok a spirituális világra, és sok tudást elsajátítottam, ami kellett a lelki fejlődésemhez. Úgy éreztem akkor, ezt ki is kell írnom magamból, és most jött el ennek a dalnak az ideje, hogy megjelenjen. Úgy vélem, senki sem gyártja nekünk a problémánkat, csak mi saját magunknak. Én is pont ezt csináltam, és elegem lett abból, hogy az elmém rabja voltam, emiatt sokszor csücsültem a saját magam börtönében, ahol nem éreztem jól magam, és mindig ugyanazokkal a problémákkal találtam szemben magam. Visszamentem a múltba, vagy épp a jövőben járkáltam, harcolva magammal. Ebbe belefáradt a lelkem, és meguntam. Változtattam magamon, a hozzáállásomon, nézőpontomon, és mára már elég jól kezelem a dolgokat, felszabadultan élek, bár a türelemmel még nem vagyunk nagy spanok. Hála az égnek nem futom ugyanazokat a köröket, de persze van még mit tanulnom” -mesélte Csabi, és hozzátette, a szerzeménye mindenki számára egy üzenet, ha hasonló cipőben járnak.

„Én felismertem a hibámat, ezáltal sikerült is megoldanom több problémát. Rossz nézni kívülről, hogy az emberek milyen nem létező helyzetekbe kerülnek, emiatt nem boldogok, idegeskednek, szenvednek. Ezért próbálok mindenkihez pozitívan állni, segíteni másokon. Ezen is dolgozni kell! Nem elég felismerni, cselekedni is kell minden nap, és utána minden könnyebb lesz.”

Hallgassátok meg Ferkó Csabi gondolatait az Üzenem című dalban, amelyhez egy menő klip is készült.
Forrás: Magneoton