Ugrás a fő tartalomra

Új lemezével közelebb enged minket magához Dallos Bogi

Dallos Bogi három év után friss lemezzel jelentkezik, amely minden eddiginél személyesebb hangvételű dalokat tartalmaz. Az fiatal énekesnővel ez idő alatt is számos dolog történt: több klipje látott napvilágot, beturnézta az egész országot, ő lett az X-Faktor női mentora.

Dallos Bogi hat éve igazán aktív a magyar zenei életben, amely idő alatt számos dalt és egy lemezt adott ki, valamint megnyerte a Fonogram-díjat is az év felfedezettje kategóriában. A még mindig nagyon fiatal énekesnő 2017-es Épp Most című albuma, volt az első szerzői szárnybontogatása, amely nagyrészt a szerelem-szakítás-továbblépés témaköröket járta körbe. A Közelebb című EP 5 számot tartalmaz, ezek közül többet már ismerhetünk, ilyen például a Keresem a helyem, amely már túl van az egy millió megtekintésen.

„Eddig úgy érzem, hogy a dalaimban és dalszövegeimben mindig próbáltam a legjobb színben feltüntetni magam. Ez az EP szövegvilágban a tökéletlenségek, hibák felvállalásáról szól. Mi van, ha a felszín alá nézünk. Ha közelebb engedlek látod a gyengeségeimet, hibáimat, kételyeimet, de jobban megérthetsz, megismerhetsz, megszerethetsz. Sokkal inkább koncepcióban gondolkoztam. Mindegyik dal, egy lelki állapot, egy életszakasz bemutatása. Fontosnak tartottam, hogy túllépjek a klisé témákon, és legyenek önelemző, önreflektív dalok. Dalonként váltakozik a magabiztosság és a sebezhetőség ábrázolása.” – mesélte a kislemezről Bogi, amelyen az összes dalt Wagner Emillel közösen írtak, és Somogyvári Dani hangszerelt.

A kialakult helyzet miatt sajnos a lemezbemutató koncertre egy ideig még várnia kell a közönségnek, de Bogi addig is számos meglepetéssel készül.

Forrás: Péter Kedves