Ugrás a fő tartalomra

Továbbra is jó irányba halad Szakács Gergő. Zeneileg mindenképpen

A Fura Csé és BLR alapította Follow The Flow formáció a kezdetektől iszonyatosan izgalmas kis produkció, de hogy az i-re a pontot Szakács Gergő 2018-as érkezése tette fel, az is biztos. Gergő mind szerzőként, mind énekhangként fantasztikus tehetség, akinek munkásságát én már a hip-hop csapatba való becsatlakozása előtt figyelemmel követtem és kedveltem. Amióta a három srác összeállt, Gergő szóló vonala lefagyott, az azóta megjelent nóták évek óta hevertek a kincseket rejtő fiókjában, ami nem csoda, hiszen a srácok iszonyatosan termékeny és pörgős időket éltek, élnek meg együtt. 


A tegnap debütált végtelenül érzékeny és Gergőtől megszokott minőséggel rendelkező Haladok-ot két hónappal ezelőtt álmodta meg az előadó, amelynek zenéjében Somogyvári Dániel, szövegében pedig a már említett Fura Csé és Bánki Beni segítette őt.

"Egy eszméletlenül sűrű és eseménydús időszakon vagyunk túl. Annyira kielégítő a Follow The Flow-val közös munka, hogy úgy éreztem, nincs is szükségem az önálló számokra. Közben pedig ahányszor leültem, hogy kiírjam magamból a gondolataimat, érzelmeimet, nem jöttek ki elég jó sorok a fejemből. Könnyen szerzek dallamot, de úgy érzem, csak akkor tudok hozzájuk érdemi szöveget írni, ha már szétfeszítenek az érzelmek. A Haladok erről a feszültségről is szól." - mondta Gergő. "Sokat változtam az elmúlt évek alatt... Elmartam valakit magam mellől, aki többek között háromszor hajolt aggódva a kórházi ágyam felett két olyan év leforgása alatt, ami egy évtized élményanyagát hordozta magában... erről is szól a Haladok. " - tette hozzá az énekes.

Garantáltan libabőrt hoz ez a művészet.

Mix & Master: Somogyvári Dániel
Rendező/Operatőr/Vágó: Nagy Bence
Fénytechnika: Busai Zsombor, Juhász Kristóf

VFX: Nagy Endre
szerző: nikiahatos
nyilatkozat: Head of PR