Ugrás a fő tartalomra

5 magyar énekesnő, aki minden hajszínnel sugárzóan szép

Hol hosszabb megfontolás, hol pedig hirtelen döntés után életünk során többször váltunk  (többek között) frizurát. Ráadásul nekünk csajoknak számtalan lehetőségünk van a megújulásra, jóval több, mint a férfiaknak. Valamikor egy rosszabb időszaktól búcsúzunk el, vagy valamilyen lelki folyamat miatt módosítunk külsőnkön, de van olyan is, hogy szimplán unalomból változtatunk magunkon. Akár így, akár úgy, időnként nagyon jó érzés felrázni magunkat egy picit. Vagy nagyon. 

Ebben a kis összeállításban most 5 olyan hazai női előadót hozok el, akik dönthetnek bármilyen hajszín mellett, nekik minden tónus remekül áll. Szerintem.
FEDOR KYRA
Kyrát én világos szőke hajjal ismertem meg, de az utóbbi hetekben ő is több tónust kipróbált. A hamarosan új nótával előrukkoló énekesnő borzasztóan szerencsés, mert hihetetlenül sűrű, erős, dús hajkoronával áldotta meg őt a sors. UI: Itt találod legutóbbi beszélgetésem vele.

MARGE
Gondolnád, hogy Marge immáron 33 éves? Hát én sem... Az Itt a vége, az Égen át, vagy éppen az Emoji előadója hosszú ideje rövid hajjal hódít, és ma posztolt barna hajával ő volt az, aki erre a cikkre megihletett. Ha van énekesnő, akitől szépségtrükköket fogadnék, akkor az ő. Természetesen varázslatos.

MISSMOOD
Az énekesnő elképesztő hangjára még akkor figyeltem fel, amikor hosszú hajkoronával hódított. Időközben MissMood rövid fazonra váltott, amit jól tett, mert így sokkal nagyobb hangsúly helyeződik gyönyörű szemeire. Rico partnere alaposan meglepett, amikor Oxigén című szóló klipjében sötét hajjal rukkolt elő, de különös, hogy egyetlen másodpercig sem volt furcsa ezzel a váltással.

TÓTH GABI
A hazai zenei piac legnagyobb kaméleonja egyértelműen Tóth Gabi. Az újdonsült édesanya számtalan alkalommal újult már meg, akinek bátorságára mindig is "irigy" voltam. Gabi egy ideje rövid hajjal nyomja, ami minden tónusában kiadja karakteres arca szépségét. Apropó, te hallottad már Pápai Jocival közös Menedék számát? Érdemes rájuk keresned, a két előadó hangja frenetikusan cseng össze.

TOLVAI RENI
Tolvai Reni lassan 10 éve hívta fel magára a figyelmem elragadó hangszínével, és persze az elmúlt évtized alatt ő is többször módosított külsején hol finomabban, hol drasztikusabban. Lehet szőke, vörös, barna, választhat sötét vagy világos tónust, mindenhogy esztétikus, mutatós a csajbandával nyomuló énekesnő.
szerző: nikiahatos