Ugrás a fő tartalomra

Több mint 30 előadó énekli neked a dalt

Nagyszerű projekt, kezdeményezés indult el Pál Dénes, Klátyik Heni, Keresztes Niki és Dobos Juci ötlete nyomán. Ez a négyes ugyanis szeretett volna valamilyen módon köszönetet mondani mindazoknak az embereknek, akik jelenleg mozgásban tartják az országot, vagyis gyógyítanak,  ápolnak, tanítanak,  szállítanak, a kereskedelemben dolgoznak, vagy éppen vigyáznak ránk, tájékoztatnak bennünket.

Így hát az egyik legzseniálisabb "eszközzel", a zenével üzentek számukra. Kontor Tamás gitárjátékával és sok-sok előadó közreműködésével újragondolták Presser Gábor Neked írom a dalt nagy klasszikusát. És hogy kiket hallhatunk ebben az anyagban? Többek között Dér Henit, Wolf Katit, Völgyesi Gabit, Molnár Tamást, Ember Márkot, a Tóth lányokat, Kökény Attilát, Fehérvári Gábor Alfréd Freddiet, Oláh Gergőt, Charliet, Presser Gábort, valamint Pál Dénest.

"Dolgoztunk valamin az elmúlt napokban. Sok-sok csodálatos ember közreműködésével született egy feldolgozás, amit azoknak szeretnénk ajánlani, akik ma mozgásban tartják az országot. Köszönjük a munkátokat, a kitartásotokat. Hálásak vagyunk, és ígérjük, a magunk módján most is, ezentúl is igyekszünk segíteni. Nincsenek most szavak, hihetetlenül hálás vagyok, hogy ez a projekt egy ötletből napok alatt megszületett. #nekedenekelek #maradjotthon #egyuttsikerul #koszonom" - írta közösségi oldalán a megjelenéshez Pál Dénes.
Előre szólok, megható anyagot fogsz látni, hallani!
 
Technikai feltételek: Tom-Tom Records - Dorozsmai Péter, Wolcán Viktória, 
 Keverés: Dorozsmai Péter 
 Projektmenedzsment, videóvágás: Pál Dénes
Vágó: Tarnóczi Balázs
szerző: nikiahatos