Ugrás a fő tartalomra

#Palackposta kihívás: dalírásra buzdítja az otthon maradt zenészeket a Konyha zenekar

Szepesi Mátyás énekes-frontember felhívást tett ki a Konyha közösségi felületeire, amelyben arra kéri dalszerző kollégáit: ha már nincsenek koncertjeik, a felszabaduló időben írjanak új dalokat, amelyek kapaszkodót és néhány jó percet adnak közönségüknek.

“Mi, koncertező zenészek egy darabig itthon fogunk ülni - mint a hajótöröttek egy lakatlan szigeten.” - írta a Petőfi Zenei Díjas dalszövegíró. - “Ha már így alakult, írjunk új dalokat, amik amúgy nem születtek volna meg - nem muszáj a helyzetre utalni a szövegben, de lehet. Arra kérünk minden kollégát, dalszerzőt, zenészt: írja meg és rakja ki a maga dalát és buzdítson erre másokat is - konkrét személyekhez is intézheti a kihívást, de ez sem kötelező. Ami viszont igen: adjunk reményt-kapaszkodót-könnyebben telő perceket a barátainknak, a közönségünknek, MUTASSUK MEG, HOGY EGY JÓ ÜGY GYORSABBAN TERJED, MINT A VÍRUS!”

A zenész saját, erre az alkalomra írott dalával osztotta meg a kihívást.

A nemrég történt indulás óta pedig több kollégát is megszállt az ihlet: elsőként Hangácsi Márton írta meg a maga pozitív üzenetét. Majd az elmúlt héten Agócs Márton (Aurevoir.) és Kemény Zsófi mutatta be az elveszett fej-et. Illetve a Meg Egy Cukorka frontembere is teljesítette a kihívást Keresem című újdonságával.
Sajtóanyag: MMM Press & PR