Ugrás a fő tartalomra

Online koncerttel lélegeztető gépre gyűjtenek I Love Retro-s előadók

A most kialakult járványhelyzetre tekintettel Magyarország kormánya minden rendezvényt betiltott, több száz fellépés és koncert marad el.

Az I LOVE RETRO csapata azonban online koncerttel kedveskedik a jegyvásárlóknak. A koncert bevételét teljes egészében a szervezők felajánlják a Corona Vírus által megfertőzött betegek gyógyítására, valamint a gyógyító személyzet támogatására, ugyanis a teljes befolyt összeget a B.A.Z. Megyei Központi Kórház Gyermeklélegeztető Központjának és a Szent László Alapítványnak juttatják el. Ebből az adott nonprofit szervezetek lélegeztető gépeket vesznek, valamint a betegek helyzetének javításán dolgoznak. A teljes nemzet, kollégáink, szeretteink és az egészségügyi dolgozók is nehéz helyzetben vannak a járvány leküzdésében.

Az online koncert során a prevencióra is nagy figyelmet fordítanak. Az online adásban többször is beszélnek a vírus megelőzéséről, prevenciós oktató kisfilmeket játszanak be, ezzel is arra buzdítva a nézőket, hogy maradjanak otthon és minden lehetséges eszközzel próbálják megelőzni a COVID19 tovább terjedését.

Emellett betartják a kormány által hozott jogszabályban hozott intézkedéseit: az előadók egymás után érkeznek a stúdióba, nem érintkeznek egymással, a stáb tagjai pedig maszkban, szemüvegben és kesztyűben végzik a munkájukat. Minden fellépés után fertőtlenítik az öltözőt, a színpadi mikrofonokat és a színpadteret is.

A szervezők az online koncertet stream-elni fogják a Youtube-on keresztül, a televíziós társaságok számára pedig egy optikai kábelt is kiépítenek, ezzel is elősegítve az eseményről való HD minőségben való közvetítést.

A következő magyar sztárfellépők vesznek részt az online koncerten:
Ámokfutók,
Bestiák/Miss Bee-Ricky/Picasso Branch,
Betty Love,
Csordás Tibi/Fiesta,
DJ Náksi,
Desperado,
Erős-Spigiboy,
Happy Gang/Cory,
Krisz Rudi,
Shygys, 
UFO,
V-tech/Kefir.

Az est háziasszonya Sári Éva színésznő lesz.