Ugrás a fő tartalomra

Olyan egyszerű. Ettől boldogok a Hősök

10 nappal ezelőtt rukkoltak elő a jelenlegi koronavírus és karantén helyzet ihlette #vigyázzunkegymásra dalukkal, most pedig itt egy új klip is a Hősöktől. Mielőtt rajta ragadnánk a depi-vonaton, a kreatív, most is alkotó előadóknak hála hatalmas energiát meríthetünk a zenékből. Az Olyan egyszerű érdekessége, hogy a klip egyik főszerepét Mentha kisfia, Gergő alakítja. 

nikiahatos: Mik azok a dolgok, amik akár alapból, akár most ebben a karantén helyzetben titeket boldoggá tesznek? 
CéAnne: "Jelenleg nagyjából egy dolog tud teljesen kikapcsolni, ez pedig a főzés. Minden nap főzök most. Ezen a héten végre hangszert is vettem a kezembe, és elkezdtem olvasni olyan könyveket, amiket terveztem már jó ideje." 
Menthamadafaka: "Ami boldoggá tesz, az a gyermekem. Ha ő nem lenne, nem is tudom mi lenne, vagy mi lett volna velem. Úgy érzem, ő szeret engem, tényleg, igazán. Bármilyen szar van körülöttem, ő akkor is reményt adott és ad most is. Érte csinálok mindent és minden gondolatom végén ő van. Legyen az bármilyen téma, mindig ő van ott legvégül. Nagyon büszke vagyok rá! A másik dolog pedig az, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, amit Ecküvel megálmodtunk, amikor 18 évesek voltunk. Most éljük ezeket az időket meg, nyilván a vírus közbeszólt, de akkor is mindenképpen értékelni tudom, hogy megadatott nekünk. A közönségünk, a hallgatóink is erőt adnak, hogy vannak, hogy hallgatnak minket. A koncerteken az a rengeteg energia, ami ott felszabadul, az tényleg csodás, más dolog nem tudja visszaadni azt az érzést. Sok mindennel foglalkozom. Graffiti, fotó, videó, urbex és sorolhatnám. Mindenben van valami számomra, ami olyat ad, amit a másik nem tud, pedig valahol összekapcsolódnak ezek a dolgok. Amikor ezeket a kisfiammal össze tudom tenni úgy, hogy együtt csináljunk valamit, na az a legszebb dolog a világon! Mint például az, hogy az új klipben ő szerepel, vagy az, hogy eljön velem urbexelni, mert ő is imádja.
Eckü: "Nevetés, hús-vér közösségi élmények, sport, inspiráló történetek olvasása, jó zenék, ezek azok a dolgok, amik boldogságot hoznak."
Tedd boldoggá ezt az ütős formációt és csekkold a klipet most!

Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Mentha és Eckü. Vokál: Szélinger Anna
Klip: Queen Media
Vágás: Elyazgi Dénes
Főszerepben: Ozsváth Gergő és Tordai Botond
Kosarasok: Katona Ricsi és Bóka Peti