Ugrás a fő tartalomra

Engedd szabadon a Chain Bridbe Pop formációval!

"Az engedd szabadon mindig is a zenekar kedvence volt, ezért kifejezetten kötődünk hozzá mindnyájan. Bár ez egy viszonylag régi dal - a még gyerekcipőben járó ’csénbridzspop’ korszakban született meg négy éve – most nagyon aktuálissá vált a mondanivalója…" – foglalja össze Hajdu Erik, énekes-gitáros, a dal zeneszerzője és szövegírója.

"A dal az igazi felszabadultságról szól. Elengedni mindazt, ami nem jó, kiüríteni a fiókokat a fejben, megbecsülni mindent, ami van és tényleg fontos a számunkra. 'Legbelül a felnőtt, a legvénebb is gyerek' - Ez mindenkinek szól, kortól, nemtől független. 'A tavasz meg a nyár, megőszülvén vár telet' - Az idő folyamatosan megy és csak megy..., észre sem vesszük mennyire telik, de magával hozza azt a gondolatot, hogy bár vannak rossz dolgok az életben, végül minden jóra fordul. A legfontosabb dolog az, hogy mi vagyunk egymásnak és egymásért is. A remény érzete folyamatosan kering a levegőben és hajtja az idő malomkerekét." – fejti ki Erik a dal gondolatiságát.

"A klipforgatáshoz béreltünk egy régi Ikarus autóbuszt, ami a videó egyik fontos kelléke is egyben. A videóban szereplő kisfiú és anyuka lelkiismeretesen, 100%-ig a szerepükbe bújva játszották el a különböző szituációkat. Az egész forgatási nap egy nagy kaland és felejthetetlen élmény volt mindannyiunk számára." – meséli az élményeiket az énekes, szerző.

Forrás: Gold Record I NapMédia