Ugrás a fő tartalomra

Brains szezonzáró buli a Budapest Parkban!

Szeptember 28-ára egy hatalmas szezonzáró Budapest Parkos bulival készül a Brains.

"Nagysikerű júniusi koncertje után Magyarország elsőszámú elektronikus koncertzenekara, a Brains visszatér a Budapest Park színpadára! A hihetetlen élettel és energiával teli koncertjeiről híres formáció a dubsteptől a drumstepen át az elektroig és a breakig pakol a zenékből – a fergeteges hangulat és a tánc pedig garantált! "

Bár a zenekar 1994-ben alakult, kezdetben számtalan tagcserén és stílusváltáson estek át. Ebben a korszakban három lemezt készítettek, 1997-ben a Színek-et, 1998-ban a Semmi komoly-t, és 2001-ben a Dunakanyar rasztabanditáit. A banda jelenlegi énekese, az Irie Maffiából is ismert MC Columbo 2006-ban, a Humanual címre keresztelt album megjelenése után csatlakozott a csapathoz, és a 2008-as Top Shotta című korongot már vele készítették el, mely a különleges, drum and bass-t, hiphopot, raggát és rockot ötvöző hangzásvilággal meghozta a várva várt sikereket a bandának. 2010-ben egy újabb tagcsere után elkészült az ötödik lemez, a Refresh The Style, melyet 2012-ben Fonogram-díjra jelöltek. A 2013-ban megjelent albumjukon, a Full Rangen olyan vendégelőadókkal hallhatunk közös dalokat, mint a Kosheen-ből ismert Sian Evans, a Punnany Massif, vagy MC Zeek, aki azóta oszlopos tagja lett a csapatnak. A zenekar 2015-ben jelentkezett a Stand Firm-mel, amit az év áprilisában a Budapest Parkban hallhattak először élőben a rajongók. A zenekar a 2016-os évet záró Akvárium Klubos dupla koncertje után vonult vissza, hogy felvegye a legújabb LP-jüket, a Keep Burninget, mely tavaly tavasszal jelent meg, idén május közepén pedig egy teljesen új klippel és dallal, a Where We From-mal lepték meg a rajongókat a srácok.

A szezonzáró koncertet a budapesti dívák, azaz Sena, Pásztor Anna, és Lábas Viki vendégszereplései fogják különlegesebbé tenni.

A Brains előzenekara a USEME lesz.

2018. szeptember 28. 18:00
Budapest Park
1095, Budapest, Soroksári út 60.



Jegyárak:
Limitált elővétel: 2999 Ft
Normál ár: 3499 Ft