Ugrás a fő tartalomra

Futurisztikus klip és elektronikus zene Carameltől

Caramel először dolgozott Dj-vel. Nigel Stately-vel közös új dalához, a „Szabadeséshez” készült klip futurisztikus hangulatával telitalálat lett a zenei kalandhoz.

„Nigellel már régóta kerülgettük egymást, sokszor összefutottunk különböző rendezvényeken, és többször is felvetettük a közös munka ötletét. Szeretem az elektronikus zenét, az is már régen a fejemben volt, hogy el kéne kalandozni kicsit a klubosabb hangzás irányába. Nagyon inspiráló volt a közös munka. Sokat dolgoztunk és többször is áthangszereltük a dalt, hogy azt kapjuk, amit megálmodtunk.” – meséli Caramel, aki azt is elárulta, hogy fontos szempont volt számukra, hogy arányosan mind a kettejük zenei arculata megmaradjon.

A klip rendezője – ahogyan Caramel legutóbbi klipjeinél – Bogdán Balázs. A futurisztikus vizuális világ az ő ötlete volt. A videóban szereplő robot és fénylények valódi emberek mozgását jelenítik meg. „Igazából ez egy hangulat klip, nincs extra koreográfia vagy geg benne. Annyit szerettünk volna, hogy átadjuk a szabadság érzését. A fő üzenet az, hogy hagyd hátra a félelmeidet, és merj szabadon önmagad lenni! Bevallom, Nigel-lel való együttműködés során sikerült nekem is a saját korlátaimat legyőznöm, hiszen ő teljesen más zenei aspektust hozott magával.” – fejti ki Caramel. Azt is megtudtuk, hogy amennyiben a közönség pozitívan fogadja az új dalt, számíthatunk az együttműködés folytatására is...