Ugrás a fő tartalomra

Punnany Massif születésnapi karnevál a Parkban!

Ha július, akkor Punnany Massif szülinap. Mint minden évben, július végén ismét sort kerít a zenekar a szokásos születésnapi nagykoncertjére a Budapest Parkban. 

"MEGHÍVÓ! Te, aki ezeket a sorokat olvasod, meghívást kaptál az év legkúlabb szülinapi zsúrjára! A 15 éves Punnany Massif ugyanis egy hetedhétországra szóló mulatságra invitál a Budapest Parkba. Az ország egyik kedvenc zenekara erre a különleges évfordulóra számtalan meglepetéssel, karneváli hangulattal és persze a legütősebb slágerekkel készül – gyere és ünnepeljünk együtt!"

A csapat születése két régi barát, Felcser Máté (RendbenMan) és Farkas Roland (Wolfie) nevéhez kötődik, akik 1994-ben találkoztak először. A zenekar megalakulása előtt a Kész Face partisorozat, és ugyanezen a néven futó rádióműsor házigazdái és előadói voltak. 2003-ban FankaDelivel kezdtek el dolgozni, akinek a Minden kincsem című lemezén működtek volna közre, ám a munkakapcsolat pár hónap után megszakadt köztük, viszont Wolfie, és RendbenMan annyira jól tudtak együtt dolgozni, hogy megalapították a Punnany Massifot.
A zenekar első lemeze, mely a Körkorkép címet kapta, 2006-ban került a lemezboltok polcaira, és 17 számot tartalmaz. 2009-ben jelent meg az együttes következő száma Hanyag elegancia címmel a Stíluspakk több előadós válogatás lemezen. 2010-ben a második albumuk, a Shen Kick megjelenését egy pécsi és egy budapesti lemezbemutatóval ünnepelte az együttes. Az új lemez szép számú neves közreműködőt vonultatott fel Takáts Eszter és a Gumizsuzsi zenekar, Beck Zoli (30Y), a magyar beatbox-bajnok Defa és Gál Máté operaénekes személyében. Ezt követte 2011-ben a Sun Kick, majd 2013-ban a Fel #1, 2016-ban pedig a Fel #2. Legutóbbi lemezük idén tavasszal jelent meg PMXV címmel, melyet május elején mutattak be élőben ugyancsak a Parkban.
A csapat leghíresebb dalai között tudhatjuk a 2013-as Sziget himnuszt, a Szabadont, valamint az Élvezdet, az Utolsó Táncot, a Hétköznapi Hősöket, vagy a Mary Popkids-zel közösen készített Mosolyt, mely 2013-ban a legjobb videoklip díját is elnyerte a Viva Comet-en.

A Punnany Massif előzenekara a Pannonia Allstars Ska Orchestra lesz.

2018. július 21. 18:00
Budapest Park
1095, Budapest, Soroksári út 60.



Jegyárak:
▲ Limitált elővétel: 3999 Ft
▲ Normál ár: 4699 Ft